25 gange pengene igen. Det er hvad Sportingbet tilbyder, hvis Morten Olsen vælger at stoppe som landstræner før tid, og hans plads overtages af Michael Laudrup.

Efter landsholdets nederlag til Grækenland i sidste uge, begynder næste års VM-deltagelse for Danmark efterhånden at se lidt sort ud. Førstepladsen i puljen går sandsynligvis til Ukraine, så der bliver hård kamp om andenpladsen, som giver mulighed for kvalifikation via en Play Off kamp.

Formår Danmark ikke at vinde ude over Ukraine onsdag den 30. marts - samtidig med at konkurrenterne vinder deres kampe - får Danmark sandsynligvis svært ved at erobre andenpladsen i puljen. Dermed kan efterårets landskampe vise sig at være uden betydning, og det kan medføre, at landstræner Morten Olsen vælger at træde tilbage og tage imod et af de mange jobtilbud, som han har liggende.

Sportingbet er på forkant med situationen og er klar med odds på den nye landstræner, hvis Morten Olsen vælger at stoppe efter de kommende VM-kvalifikationskampe.

Favorit til at overtage jobbet er Michael Laudrup. Den nuværende Brøndby-træner og tidligere assistenttræner for netop Morten Olsen giver 25 gange pengene igen. Efter sin succes i Brøndby er Michael Laudrup nok klar til større udfordringer, og det kunne så passende være som ny landstræner.

Sportingbet har en masse andre kandidater til posten som ny landstræner, hvis Morten Olsen vælger at gå før tid. Den nuværende assistent Keld Bordinggaard giver odds 50,00, mens Grækenlands succestræner Otto Rehhagel giver odds 75,00. Et alternativ kunne være tyske Ottmar Hitzfeld. Den tidligere Bayern-træner er for tiden uden job, og bliver han kommende landstræner belønnes det med odds 50,00.

Sportingbet har selvfølgelig sat odds på samtlige kandidater:

Michael Laudrup, Brøndby, odds 25,00
Keld Bordinggaard, assistent, 50,00
Ottmar Hitzfeld, ledig, 50,00
Allan Simonsen, ledig, 50,00
Otto Rehhagel, Grækenland, 75,00
Erik Rasmussen, FC Midtjylland, 100,00
Ove Pedersen, Esbjerg, 100,00
Hans Backe, FC København, 100,00
Sven Göran Eriksson, England, 500,00
Andre, 5,00