Bookmakeren Betsafe har sat odds på målscorer-duellen mellem troldmændene i det spanske: Lionel Messi vs Christiano Ronaldo.

De to mest scorende spillere i nyere tid kæmper både lokalt og globalt om topscorer-titlen. I Primera Division har Ronaldo taget føringen med 40 mål mod Messis 39, mens Messi er foran når Champions League og Copa Del Rey tælles med. Her har Messi 55 (heraf 2 i Copa og  mål totalt mod Ronaldos 51.

Betsafe har sat odds på duellen og giver 1,30 for at Messi slutter sæsonen med flere mål end Ronaldo på tværs af alle turneringer (Primera, Champions League og Copa Del Rey). Ronaldo giver 3,20.

I den hjemlige liga giver Ronaldo 1,65 for at blive topscorer, mens Messi giver 2,10.

Hvis vi kigger på den samlede topscorer-titel, så har Messi den fordel, at han har Copa del Rey-finalen mod Bilbao i baghånden. I CL-semifinalen møder Barcelona Chelsea, hvor Real Madrid møder Bayern München. Her vurderes Barcelona en større chance for avancement, og dermed en større chance for endnu en ekstra kamp til Messi. Dermed kan det godt se svært ud for Ronaldo med henblik på at hente fire mål på Messi i den samlede stilling.

I Primeraen har begge hold hver tre hjemmekampe og tre udekampe tilbage. Dog er det værd at bemærke at Barcelona har hjemmefordel mod Real Madrid i den ene af disse. Udover det indbyrdes opgør har holdene følgende modstandere:

Barcelona: Levante (u), Rayo (u), Malaga (h), Espanyol (h) og Betis (u)

Real Madrid: Gijon (h), Sevilla (h), Bilbao (u), Granada (u), Mallorca (h)

Sammenlignet, så synes slutprogrammerne at være lige vanskelige, da Real møder Sevilla, Bilbao og Barcelona, mens Barcelonas udover El Clasico har kampe mod Malaga og Levante, som begge kæmper om Europa Cup pladser.

Hvad siger i derude, hvem scorer flest mål i denne sæson?