Lionel Messi og Cristiano Ronaldo scorer stadig mål på samlebånd på den store internationale scene, og de to megastjerner kæmper om blive topscorer i Champions League. Se oddsene...

Lionel Messi blev topscorer i Champions League 4 år i træk, indtil det sidste år lykkes for Cristiano Ronaldo at ende øverst på topscorerlisten med 12 CL-fuldtræffere.

I de første to gruppekampe i årets Champions League har Real Madrids Cristiano Ronaldo scoret hele 5 gange, da portugiseren indledte med et hattrick i 6-1 sejren mod Galatasaray og fik scoret yderligere to mål, da FCK besøgte Santiago Bernabéu.

Lionel Messi kopierede Ronaldo, da han også lagde ud med et hattrick i Barcelonas 4-0 sejr over Ajax, men den lille argentiner sad udenfor i gruppekampen mod Celtic.

Vi har endnu ikke rigtig set, hvor Ronaldo og Gareth Bale fungerer sammen, mens Messi og Neymar heller ikke har fået så mange kampe sammen, og det bliver voldsomt spændende at følge, hvordan de spanske giganter vil forsøge at vælte Bayern München ned fra tronen.

Real Madrid og Carlo Ancelotti står overfor nogle svære kampe mod den stærke Juventus-defensiv, og det kan måske bremse Cristiano Ronaldos målhøst, men Lionel Messi og Barcelona mangler også to kampe mod Milan, og træner Gerardo Martino virker til at ville blande de offensive kort og kan vælge at spare Messi i enkelte kampe. 

Der er masser af målfarlige verdensklasseangribere i Champions League, men titlen som målkongen af Champions League ligner et opgør mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Der er heller ikke den store tiltro blandt bookmakerne til de øvrige kandidater, og man kan hente nogle flotte odds, hvis man har fidus til Zlatan, Rooney, Cavani, van Persie eller Lewandowski.

Forsætte Ronaldo målfesten eller vil Messi indhente Real Madrid-stjernen?

Med de 5 scoringer er Ronaldo fortjent favorit hos bookmakerne, men kan Messi indhente forspringet eller skal vi kigge mod en helt anden kandidat til titlen som Champions League topscorer?

Udvalgte Champions League Topscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Cristiano Ronaldo 1,90

Unibet 

Partybets
Lionel Messi 3,50

Unibet

Bet365

Robert Lewandowski 20,00 Unibet
Zlatan Ibrahimovic 28,00 Betsafe
Robin van Persie 34,00
Bet365
Wayne Rooney 50,00
Unibet
Mario Mandzukic 50,00 Betsafe
Edinson Cavani 50,00
Betsafe
Karim Benzema 60,00
NordicBet