Bayern München eller Barcelona? Vælg den klub du holder med hos Mermaidbet og få dit indskud på kampen retur (€20) hvis dit hold taber...

Skal der spilles på aftenens Champions League-semifinale kan det være en god ide, at sætte pengene hos MermaidBet. De giver nemlig mulighed for at få dit indskud (på op til €20) retur. 

Alt hvad der kræves er, at du hos MermaidBet inden kampen tilkendegiver hvilket hold du holder med. Skulle dit valgte hold gå hen at tabe, får du indsatsen retur på et eventuelt tabt væddemål på kampen (op til €20).

Mermaidbets odds på kampen

1: 2,10

X: 3,45

2: 3,40

Over 2,5 mål: 1,83

Under 2,5 mål: 1,99

Regler
For at være berettiget til dette tilbud, skal du tilmelde dig ved at klikke på enten ”B. München” eller ”Barcelona” på tilbudssiden inden kampen mellem Bayern München og Barcelona starter tirsdag den 23. april kl. 20.45. 

Eksempel på hvordan det fungerer: Har du valgt Barcelona via tilmeldingsknappen og eksempelvis spillet på Lionel Messi som første målscorer, så får du din indsats retur, hvis Messi ikke scorer første mål OG Bayern München vinder. 

Dette tilbud gælder for alle spil på Champions League-kampen mellem Bayern München og Barcelona, dog ikke på markederne Asian Handicap og Dobbelt Chance/Dobbelt Chance 1. halvleg.?? 

Tilbuddet gælder på dit første væddemål på kampen mellem Bayern München og Barcelona. 

Den maksimale indsats, der refunderes ved et tabt væddemål er 20 euro og disse refunderes via en sportsbonus, der skal gennemspilles 1 gang til minimum odds 1.50 på sportsvæddemål. 

Du får refunderet et tabt væddemål, hvis dit valgte hold TABER kampen. Vinder dit hold kampen eller slutter den uafgjort, så vil du ikke få refunderet et eventuelt tabt væddemål, men må i stedet nøjes med at glæde dig over at dit hold ikke har tabt. 

Eventuel refundering krediteres din konto senest 24 timer efter væddemålet er afgjort. 

Klik dig ind her: MermaidBet