MermaidBet kvitterer for sæsonstarten i Superligaen med en tilbagebetaling på 96% og flotte tilbud (0-0-garanti og ekstra gevinst ved målscorerspil)...

Sæsonstarten i den bedste danske fodboldrække har gjort en vis havfrue sprælsk og gavmild. MermaidBet har hævet sin teoretiske tilbagebetaling for Superliga-1X2 til næsten 96% og hopper dermed op i toppen af det danske marked.

Og dermed stopper havfruens Superliga-fest ikke. MermaidBet har også tre fine tilbud:

Mål-amok

Sæt et spil på første målscorer i en Superliga-kamp. Hvis han scorer kampens første mål, får du din gevinst - som normalt. Men hvad nu hvis han scorer igen? Så fordobler MermaidBet din gevinst. Og hvis han scorer igen-igen? Så tre-dobles din gevinst...

Dette tilbud gælder for spil på første målscorer i alle danske superligakampe. Kun dit første væddemål før kampstart på ”første målscorer” pr. superligakamp tæller med.

0-0-garanti

Spil på resultatet af en superligakamp, f.eks. 2-1 til det ene hold. Slutter kampen uden scoring får du din indsats retur! Tilbuddet gælder dit første væddemål pr. superligakamp.

Tip en 6'er

En dansk superligarunde består af seks kampe. Kan du gætte udfaldet af dem? I så fald er der ekstra betaling at hente ved Mermaidbets kasse 1! Tip 1X2 på de seks Superligakampe. Ram alle seks og vi giver dig en bonus på 50 euro! Glipper én kamp, giver vi dig 50% af dit indskud tilbage op til 50 euro. Det er kun din første ”6´er” du spiller, der tæller med. Mindsteindsats er 5 euro.

Se alle vilkår på MermaidBets side.

For at være berettiget til disse tilbud, skal du klikke på "Tilmeld" på tilbudssiden. Den findes her: MermaidBet - forsiden: Klik på banneret hvor der står "Klik for sjove tilbud".