Superligaen går ind i den afgørende fase, og hos Mermaidbet kan man i denne spillerunde hente en teoretisk tilbagebetaling på 100%. Se deres tilbud her.

Det kan være svært at finde rundt i oddsene for den uforudsigelige Superliga, hvor der både er intense kampe om mesterskabet og nervepirrende oprykningsdramaer.

Men til denne spillerunde kan det blive noget nemmere at hente gode fiduser hos Mermaidbet, der tilbyder en teoretisk tilbagebetaling på 100% på deres 1X2-væddemål på Superliga-kampene.

Markedet har normalt en tilbagebetalingsprocent på omkring 94%-95%.

Sign up-bonus hos Mermaidbet

Er du endnu ikke kunde hos Mermaidbet, så kører de med en 50%-velkomstbonus op til 1500 kroner (200 euro), men her skal du dog være opmærksom på, at indskud og bonus skal omsættes 6 gange til minimum odds 1,66.

Det er også vigtigt, at du er klar over, at visse spilvarianter ikke tæller med i omsætningskravet. Det drejer sig om asian Handicap og Over/under væddemål samt bets, der ender med at blive voided (f,eks to-vejs-markeder, hvor resultatet af dit bet kan ende med at du hverken vinder eller taber dit bet).

Du har 60 dage til at gennemspille din bonus fra indbetalingstidspunktet og du kan først foretage en udbetaling eller overførsel til andet produkt (poker/casino) når dette er gjort.

Mermaids odds til denne Superliga-runde

SønderjyskE - FC Vestsjælland 2,25 3,50 3,70
MermaidBet
FC Midtjylland - OB 1,95 3,80 4,25 MermaidBet
Randers FC - Viborg 1,95 3,70 4,40 MermaidBet
FC København - AGF 1,52 4,65 7,50 MermaidBet
AaB - Brøndby 2,15 3,60 3,90 MermaidBet
FC Nordsjælland - Esbjerg 2,45 3,50 3,10 MermaidBet

Ekstra gevinster i Første Målscorer-kampagne

Derudover har Mermaidbet også andre Superliga-tilbud.

Mermaidbet giver dig chancen for at score dobbelt- og endda triple-gevinst, hvis du har spillet på første målscorer i en hvilken som helst Superliga-kamp.

Din gevinst bliver nemlig fordoblet, hvis din udvalgte første målscorer rammer netmaskerne endnu en gang i kampen og Mermaidbet tre-dobler gevinsten, hvis spilleren, du har satset på, ender med at score hattrick.

Dette tilbud gælder også for Premier League-kampene, men vær opmærksom, at du skal tilmelde dig tilbuddet hos Mermaidbet inden du kaster dig over oddsene.

Regler og Vilkår

  • For at være berettiget til dette tilbud, skal du klikke på 'Tilmeld' på tilbudssiden, INDEN du sætter dit væddemål på første målscorer.
  • Din tilmelding udløber hver tirsdag, hvorefter du skal tilmelde dig på ny, hvis du igen vil tage imod tilbuddet til den kommende uges kampe.
  • Dette tilbud gælder for spil på første målscorer i alle danske superligakampe og engelske Premier League-kampe.
  • Kun dit første væddemål før kampstart på 'første målscorer' pr. superligakamp eller Premier League-kamp tæller med.
  • Scorer dit valg første mål, f.eks. til odds 10, så får du odds 20, hvis han scorer endnu et mål i kampen og odds 30, hvis han scorer et tredje mål. Der gives ikke yderligere ekstra betaling for mere end tre scoringer.
  • Eventuel gevinst krediteres din konto senest 72 timer efter væddemålet er afgjort. Der krediteres aldrig lørdag eller søndag.
  • Den maksimale ekstra udbetaling, der kan opnås pr. superligakamp eller Premier League-kamp er 1000 euro. Eksempel: Har du ramt første målscorer til odds 10 med et indskud på 60 euro, så vinder du 600 euro. Scorer denne spiller to gange mere i kampen, så vil du modtage 600 euro ekstra for mål nummer to, men kun 400 euro for mål tre, da den maksimale ekstra udbetaling da vil være nået.
  • Ekstra udbetaling udbetales som en bonus, der skal gennemspilles én gang til minimum odds 1.5 på sportsvæddemål.