Hele syv journalister mangler endnu at komme på pointtavlen før 3. runde af Medieligaen. Se aktørernes tips til denne uges Champions og Europa League. Særligt én kamp skiller vandene.

Da vi har den fulde redigeringsret over denne artikel - ja, vi forfatter den helt selv, så tror jeg lige, at vi starter med at fremhæve os selv.

BetXpert - med teamkaptajn Jens Bøye - har ikke alene fået fuld pointhøst, seks af slagsen. Målt på antal enheder har vi endda lagt os helt i spidsen af Medieligaen. Så er det skrevet - og så glemmer vi i øvrigt, at vi sidste år ikke engang kom videre fra gruppen.

Denne gang er vi ude med et taktisk bet på Leicester +0,5 til odds 1,22.

Og lad os så tage et kig på, hvor journalisterne ellers sætter deres spil i "Medieligaen," som er en dyst mellem 32 forskellige medier/journalister.

Særligt én tendens falder i øjnene. Deltagerne er nærmest sygeligt optagede af kampen mellem Leicester - FCK, hvor ikke færre end 13 ud af 32 deltagere har taget kampen med. Der er ingen konsensus overhovedet, og der skydes på alt fra sejr til Leicester, begge hold scorer, mål i begge halvlege, uafgjort, 1X og X2.

Medieligaen styres i øvrigt af Unibet*, mens BetXpert er værter. Hver deltager har 500 enheder at gøre godt med for hver runde, som kan fordeles på maksimalt to bets.

Gå til Medieligaen her, hvor du kan se hele deltagerlisten, stilling, regler etc. Findes også under "Bookmaker" på forsiden.

Hanekampen i gang

Hanekampen er for længst i gang på Twitter under hashtagget medieligaen, hvor det fyger med  stikpiller.

Rudi Dalsgaard, sportsjournalist ved Frederiksborg Amtsavis, har pistolen for panden efter to nederlag og en balance på -1000.

Politiken-journalisten Søren-Mikael Hansen tillader sig at træde lidt på bremsen efter to sejre i de første par runder. Denne gang satser han på, at Arsenal fører ved pausen og vinder kampen over Ludogorets samt over 2,5 mål i Leverkusen - Tottenham.

Syv pressede journalister

I alt er syv medier/journalister uden point efter de to første runder, og afstanden er stor mellem top og bund i flere grupper. 

Generelt så holder deltagerne sig til odds i lejet mellem 1,60 2,20. Nogle få stikker dog ud. Flemming Toft har eksempelvis 200 enheder på Benzema som første målscorer for Real Madrid mod polske Legia til odds 4,25, mens Mikkel Nøhr fra Bold.dk tror på Ronaldo-hattrick til odds 5 i samme kamp.