Unibet* Medieligaen fik comeback i sidste uge i forbindelse med de europæiske kampe var tilbage med play-off-kampene. Denne uge byder på flere spændende opgør med, hvor BetXpert også er med.

Med Champions League og Europa League tilbage på programmet betyder det ligeledes, at Unibet Medieligaen er tilbage. Her kæmper landets journalister om titlen, som den skarpeste better over en hel sæson med europæiske kampe.

Med fare for lidt ananas i egen juice, så er BetXpert med kaptajn Jens Bøye i spidsen, en del af feltet i play-off-kampene. Vi tager imod en gammel kending i Emil B. Klintorp, som er blogredaktør hos Unibet* og tidligere del af ekspertpanelet på BetXpert.

Rasmus Dam Nielsen, studievært på Fodbold FM på Radio 24/7, viste storform i gruppespillet med 15 point og den højeste balance af alle. Han er ude på favoritsejre til Roma og Machester United i sin duel mod Arnela Muminovic, der bl.a. har fidus til Sevilla.

DR-vært Tina Müller står for denne ugens højeste odds, da hun er ude på en 3-0 sejr til Sevilla til hele odds 8,50 mod kriseramte Leicester. Hun skal op imod Leif Ramussen, der også har stor tiltro til en Sevilla-sejr på flere mål.

Ingen tiltro til Leicester

Som nævnt ovenfor så har deltagerne stor tiltro til Sevilla i deres opgør mod Leicester. Se alle deltagernes spil til denne uges kampe her og følg konkurrencen via hashtagget Medieligaen