Sponsoreret indhold fra Betsafe

Conor McGregor bliver officiel europæisk Betsafe ambassadør

Betsafe er kendt for deres opsigtvækkende sponsorater, samt innovative kampagner. Signingen af Conor McGregor som europæisk ambassadør, kun få uger inden opgøret mellem Mayweather – McGregor i Las Vegas d. 26. august., går derfor i fint tråd med spilleselskabets europæiske strategi.

Floyd Mayweather har allerede indgivet fem varemærkeansøgninger omkring sin 50-0 rekordliste. McGregor er dog fast besluttet på at sejr nummer 50 ikke kommer imod ham. Skulle den irske stjerne gå hen og levere overraskelsen, tilbyder Betsafe odds 50 til alle nye kunder.

Conor McGregor siger om aftalen ”Jeg er stolt og glad over at kunne annoncere min aftale med Betsafe. Det er en stor ære for mig, at være ambassadør for dette fantastiske firma. Selvom rigtige gamblere ved oddsene er imod dem, ved de også at ægte passion ofte slår oddsene”.

Aftalen er europæisk og gældende i 18 måneder. Betsafe kommer til at fremgå på McGregors kampshorts i kampen mod Mayweather d. 26 august. Derudover kommer spilleskabet til at lave en række spændende aktiveringer, som vil bringe kunderne endnu tættere på UFC-stjernen i den kommende tid. Betsafe er ligeledes kendt for engagerede fans, og vil også bruge sponsoratet til at skabe eksklusivt og innovativt indhold på bl.a de sociale medier. Sidst men ikke mindst vil der blive udbudt en række skræddesyede specialvæddemål.

Nicola Fitton CEO Betsafe udtaler om aftalen ”Vi er enormt glade for at kunne annoncere vores nye partnerskab med Conor McGregor. Conor er velsagtens en af de største atleter i verden pt. Han er defineret af hans ekstreme talent, enormt høje arbejdsmoral, samt personlighed. Alle værdier vi identificerer os med hos Betsafe. Vi er af den overbevisning, at passion altid overvinder oddsene og der findes ingen mere passioneret sportsstjerne end Conor. Det er virkelig en stor fornøjelse, at skulle være en del af Team McGregor over de næste 18 måneder”.