Den engelske landstræner, Steve McClaren er I øjeblikket jaget vildt af den engelske presse, som bestemt ikke er imponerede over Englands præstationer -senest i kampen mod Andorra i onsdags.

Måske var det derfor at McClaren gennemførte et af verdens hurtigste pressemøder efter Andorra-kampen. Pressemødet tog præcis 1 minut og 55 sekunder og nu giver Ladbrokes odds på om næste pressemøde bliver kortere eller længere.

Hvis McClaren formår at gøre næste pressemøde endnu kortere så giver Ladbrokes pengene odds 6 gange igen. Bliver det længere er der odds 1.10 at hente på det udfald.

Samtidig har Ladbrokes odds 4 gange pengene igen på, at McClaren ikke står I spidsen for England til den næste EM kvalifikationskamp og ”kun” odds 2.10 på at han er væk når EM slutrunden starter i sommeren 2008.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler “ Der er ingen tvivl om at den engelske presse er ekstrem I dens hetz mod den engelske landstræner. Det så vi også med Sven Göran Eriksson. Men McClaren har utvivlsomt ikke gjort det nemmere for ham selv overfor pressen efter hans hurtige exit fra pressemødet onsdag aften”

“Det er svært at se hvad det skal ende med for McClaren. Kampene vil kun blive sværere fremover og kritikken endnu mere intens”

Hvis McClaren ender med at blive fyret som landstræner så har Ladbrokes lige nu Felipe Scolari som favorit til at overtage roret til odds 3.50.

I øvrigt giver Nordirlands suveræne topscorer, David Healy fra Danmarks gruppe, odds 3.75 gange pengene igen hvis han ender med at score flere mål end hele Englands landshold tilsammen under EM kvalifikationen.

Find alle oddsene på Ladbrokes.com