Natten til mandag mødes Pittsburgh Steelers og Seattle Seahawks i Super Bowl XL foran 65.000 tilskuere på Ford Field i Detroit. Pittsburgh er i deres sjette Super Bowl, hvoraf de fire er vundet. Seattle optræder i finalen for første gang i deres 30-årige historie.

Efter TV 2 Zulu startede med at vise amerikansk fodbold, har Sportingbet oplevet en stadig større efterspørgsel på spil på NFL, og det har Sportingbet ifølge deres skandinaviske chef Mikkel Vejlgaard taget til efterretning. Til dette års Super Bowl er man således klar med et rekordstort antal spil på kampen. ”Jo mere succes NFL-redaktionen med Claus Elming i spidsen har på TV 2 Zulu, jo mere interesse er der samtidig fra vores kunder. Derfor vil vi hos Sportingbet selvfølgelig også fremover bestræbe os på at have markedets bedste produkt”, slutter Mikkel Vejlgaard.

Sportingbet er klar med et bredt udbud af spillemuligheder på årets Super Bowl.

Efter deres imponerende sejre i slutspillet, hvor de på udebane besejrede Cincinnati, Indianapolis og Denver, er Pittsburgh ifølge Sportingbet forholdsvis klar favorit i årets Super Bowl. Lever Pittsburgh op til favoritværdigheden er oddset 1,55.

Seattle er ligeledes i forrygende form i øjeblikket. 13 af de sidste 14 kampe er vundet, og det ene nederlag kom i en kamp, hvor de fleste af holdets profiler blev sparet. Med running back Shaun Alexander i spidsen, er Seattle bestemt ikke uden chance for at vinde finalen. Vinder Seahawks Super Bowl, giver Sportingbet odds 2,60.

Nedenstående er et lille udsnit af spillemulighederne på årets Super Bowl hos Sportingbet.

Pittsburgh – Seattle 1,55 - 2,60

Over/under 47 point 1,91 - 1,91

Første touchdown i kampen
Shaun Alexander, Seattle, odds 5,00
Jerome Bettis, Pittsburgh, 6,50
H. Ward, Pittsburgh, 8,00
Ben Roethlisberger, Pittsburgh, 21,00
D. Jackson, Seattle, 11,00
M. Hasselbeck, Seattle, 34,00
Ingen touchdown I kampen, odds 51,00

Kampens MVP
Ben Roethlisberger, Pittsburgh, odds 3,25
M. Hasselbeck, Seattle, 4,33
Sean Alexander, Seattle, 4,50
Jerome Bettis, Pittsburgh, 8,50
H. Ward, Pittsburgh, 11,00
W. Parker, Pittsburgh, 15,00

Jerome Bettis special:
Jerome Bettis proklamerer sin afsked med NFL straks efter kampen, odds 3,00

Derudover har Sportingbet en masse andre spændende væddemål på kampen. Vi er allerede nu ude med odds på næste sæsons Super Bowl-vinder, hvor Indianapolis er favorit foran New England og Pittsburgh. Samtlige odds til årets Super Bowl kan ses på Sportingbet.dk.