Vi er igen nået frem til den sidste weekend i Maj måned, og cremen af trav-verdenen sætter traditionen tro hinanden stævne på Solvalla-banen i Stockholm. Det fejrer Bet365* med en udvidet dækning af løbet, så hvis ikke du allerede har gjort det, bør du skynde dig at vælge din favorit blandt de 16 startende heste, der vil forsøge at klare sig gennem de to kvalifikations hit og besætte en af de 8 pladser i finale-løbet.

Spil derudover på om svenskerne endnu engang beviser at de befinder sig bedst på hjemlig grund eller om titlen i stedet går til de norske naboer – eller måske til Frankrig…? At dømme efter den nyligt offentliggjorte startliste, er alt linet op til et stort drama mellem de to stor-favoritter i Vinder-spillet:

* Gidde Palema 2.25 - 2.35 Steinlager

Men hvem er din favorit!?
Nu du er i gang, hvorfor så ikke give din mening til kende i forhold til hvem der slutter bedst i kampen mellem to af de største profiler indenfor svensk travsport, Örjan Kihlström og Stig H. Johansson. Eller spil på hvordan præmiepengene bliver fordelt mellem Sverige og resten af verden. Disse spil finder du sammen med mange andre markeder på Bet365*.com.

Andre markeder inkluderer:

* Bliver vinder-tiden i finalen bedre end 1.10.00?

* Hvor kommer vinderen fra? (Sverige 1.95, Norge 2.35, Frankrig 8.50, Andre 35.00)

* Flest tjente præmiepenge i løbet: (Sverige 1.85 – 1.85 Resten af Verden)

* Mest succesfulde land (Frankrig 1.35 – 2.95 Italien)

* Bedste hest i kvalifikationen
* Flere H2H’s

Gå ikke glip af denne enestående chance for at bevise dig selv og din viden om travsport hos Bet365*.