Efter nogle måneders pause er 10Bet – bookien med de utallige varationer inden for asian handicap og over/under-spil - tilbage på BetXperts liste over anbefalelsesværdige bookmakere.

Vi tog selskabet af listen, fordi vi ikke længere havde en personlig kontakt. En kontakt er nu genoprettet, og vi tøver derfor ikke med at anbefale 10Bet.

Man skal være opmærksom på at personlige limits kan forekomme (som så mange andre steder) – men 10Bet er ikke destor mindre svær at komme udenom. Først og fremmest pga de mange handicaps og over/under-spil (half balls og split balls, etc). Og fordi oddsene ofte ligger i toppen af markedet.

Dertil kommer at 10Bet har to bonus-gulerødder. Til nye kunder er der en bonus på 50% (op til 30 euro) af første indbetaling. Og til eksisterende kunder gives en bonus på 10% af alle indbetalinger over €300. I begge tilfælde er der omsætningskrav: Man skal gennemspille det bonusgivende beløb 10 gange til minimum odds 1,6. Men hvis der som hér er tale om en bookie man gerne spiller hos, er omsætningskrav til at leve med.

Relanceringen af 10Bet her på siden betyder at vores eksperter kan benytte sig af bookien når de udlægger tip. Og det samme gælder naturligvis for brugerne i vores brugertip-system.

Og husk – hvis man benytter dig af vores link til at tilgå 10Bet og åbne en konto, så støtter man BetXpert (vi får referral-honorar) – og vi kan så, via vores kontakt til 10Bet, forsøge at hjælpe hvis der på ét eller andet tidspunkt skulle opstå problemer som ikke kan løses via den normale support.

Læs den grundige anmeldelse af 10Bet i vores bookmaker-guide: http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=45