Der var spænding til det sidste i marts måneds OddsXpert konkurrence, hvor vinderen først blev fundet efter månedens sidste kamp. Forud for det italienske topopgør mellem AS Roma og AC Milan lå "Benefice" til at løbe med titlen, æren og toppræmien, men sådan skulle det ikke gå. Kampen i Rom endte i remis, 1-1, og derved gled "perkjeldal" ind på førstepladsen, og følger dermed flot op på sin sejr i ugekonkurrencen for uge 12.

Marts måneds vindere:
1. perkjeldal - 1.200 DKK
2. Benefice - 800 DKK
3. Santana Moss - 500 DKK
4. nisse - 300 DKK
5. pjattemand - 200 DKK

Efter månedskonkurrencens afgørelse lørdag, skulle ugevinderen for uge 13 findes søndag. Her var der også tæt kamp om den øverste plads, hvor "Kruse", set i bakspejlet, måske ærgrer sig en smule over at have undladt et tip tirsdag, hvor denne uges vinder "mariusholm" ramte Bristols sejr ude over Wycombe til 4,33. Han samlede totalt for ugen 11,81 point for ugen, mens "Kruse" lå lige i hjul med 10,90 point.

For sin sejr belønnes "mariusholm" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

(Alle vindere kontaktes direkte via mail)

Idag mandag starter en ny ugekonkurrence i OddsXpert, og du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.