Torsdag starter EM i håndbold for kvinder. Slutrunden spilles i Ungarn, hvor Danmark skal forsøge at genvinde titlen fra 2002, hvor de i finalen besejrede Norge.

Sportingbet er klar med odds på EM-slutrunden. Eksperternes favorit er hjemmeholdet Ungarn. Ved VM sidste år erobrede de sølv, og da de stiller med næsten samme hold, er de svære at komme udenom.

Sportingbet giver markedets højeste odds på guld til Ungarn, nemlig odds 2,25. Til sammenligning giver Dansk Tipstjeneste odds 1,75.

For Danmarks vedkommende bliver det spændende at se, om de er i stand til at undvære så bærende kræfter som Katrine Fruelund, Line Daugaard og Lotte Kiærskou. Sportingbet giver odds 8,00, hvis Danmark er i stand til at forsvare titlen.

Alternativer til guldet kunne være Frankrig. De vandt bronze ved EM 2002, og sidste år vandt de VM-guld efter finalesejr over Ungarn. Sportingbet giver 13 gange pengene igen på fransk guld, hvilket må siges at være et attraktivt odds på de forsvarende verdensmestre.

Foruden vinderspil tilbyder Sportingbet selvfølgelig også odds på samtlige kampe under hele slutrunden. Her vil Sportingbet desuden tilbyde spil på handicap og over/under.

Se alle odds på Sportingbet.com.