Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Mark O. Madsen skal i kamp mod Matthew Bonners i Cage Warriors til et stævne i Frederikshavn, og ifølge Danske Spil*, så er danskeren kæmpe vinderfavorit.


- Vi har odds 1,16 på Mark O. Madsen til at tage sejren. Bonners giver pengene fire en halv gange igen. En chancevurdering er omkring 80/20 i danskerens favør, fortæller oddssætter hos Danske Spil*, Marc Kjærgaard Larsen og fortsætter:

- Mark O. Madsen har fem professionelle MMA-kampe på papiret, hvor han har stoppet fire af dem i første omgang. I hans sidste kamp debuterede han i Cage Warriors, som jo er den største og bedste organisation i Europa. I den kamp gik tiden ud, og Mark vandt klart på point.  


- Hans modstander, Matthew Bonners, har en 4-3-1 record. Han har fem kampe i Cage Warriors, hvor han aldrig er blevet stoppet før tid. Der er ingen tvivl om, at på papiret så er Mark hans sværeste modstander til dato.


- Udover at være kæmpe favorit til at vinde, så vurderer vi også, at Mark vinder på point eller på en teknisk afgørelse. Det giver odds 2,65. Vinder han på submission eller knockout, så er der henholdsvis odds 3,00 og odds 2,90 at hente, afslutter
Marc Kjærgaard Larsen.