Lunefulde Marianne - den franske frille - har endelig belønnet eksperterne på Le Championnat for deres trofasthed. Læs om den aktuelle franske succes - og få dig i øvrigt en tur i søndagens analyse-karrusel, som i høj grad står i ettallets tegn.

I sidste weekend ramte Jens Bøye og Jacob Severin 5 ud af 7 tip, med en tilbagebetaling på 190%. Og Mariannes gode lune fortsatte denne lørdag, hvor de franske eksperter kun kiksede 1 ud af 5 tip og fik en tilbagebetaling på 143%. Tjek ind på Le Championnat og læs Severins analyse af søndagens efternøler-kamp (kl. 21) mellem farlige Sochaux og krise- og skadesramte PSG. Ettallet fås til 2,45:
http://www.betxpert.com/ekspert/fra1/

Men en stolt tricolore vajer ikke kun i Frankrig; Italien kan skam også. Lørdag var Henrik Posborg meget tæt på at hente sig en højoddset luring i Lecce på udebane mod Lazio, men trods føringer på 2-0 og 3-2 måtte Lecce til sidst bøje sig for romernes Di Canio. 3-3 endte dén kamp. Til søndag har Posborg og tilbagevendte Rasmus Hansen analyseret Sampdoria-Messina og Bologna-Juventus, der spilles henholdvis kl. 15 og kl. 20.30. Læs analyserne hér:
http://www.betxpert.com/ekspert/ita/

Men der sker selvfølgelig også noget tidligere på dagen: Kl. 13 sender Nicolai Kristensen fx sine skiskytter ud på ruten ved Holmenkollen i Norge. Lørdag var resultaterne ikke på Nicolais side, men det bliver der rettet op på søndag, hvis vi kender BetXperts egen julemand ret!
http://www.betxpert.com/ekspert/vinter/#43512

Ligeledes kl. 13 byder Bjarne Villadsen på et velbetalt ettal i Gent-Standard Liege - til odds 2,54. Bjarne, BetXperts nye mand på den belgiske Jupiler League, fik sig en god start lørdag, da Anderlecht slog Club Brügge med 2-1.
http://www.betxpert.com/ekspert/bel/#43494

Heller ikke hér vil nabolandet stå tilbage, så kl. 14.30 kan Kim Pors præsentere et gult valuebet fra den hollandske Æresdivision. Det drejer sig om De Graafschaap, der hjemme skal slå Nijmegen til odds 2,7:
http://www.betxpert.com/ekspert/hol/#43511

En halv time tidligere, kl. 14, spiller Aston Villa hjemme på Villa Park mod impotente Birmingham, og Steen Jessen anbefaler spil på ettallet til odds 2,08. 17.05 er der lokalopgør i London mellem Arsenal og Chelsea. Lokalopgør, javel, men samtidig et opgør mellem to af de allerbedste hold i Premier League, ja Verden:
http://www.betxpert.com/ekspert/eng/#43521

Kl. 15 har Steffen Nielsen et enkelt skotsk tip; han forventer, at der vil blive scoret flere end 2,5 mål i Dunfermline-Celtic. Oddset er ikke overvældende, men chancen til gengæld stor:
http://www.betxpert.com/ekspert/sko/#43397

Tyskerne kan også - i flere rækker, endda. Fra 2. Bundesliga, kl. 15, er Martin K. Andersen klar med 4 tip - de sidste før jul, og kl. 17.30 danser Per Marxen af med de sidste kampe før vinterpausen i 1. Bundesliga. Marxen havde en sort lørdag, da Bayern, Werder, Mainz og Schalke skuffede på stribe, men mon ikke der bliver sluttet af med manér søndag. I hvert fald har vores tyske kapitallogiker et varmt valuebet i ærmet, når Mönchengladbach hjemme tager imod Leverkusen:
2. Bundesliga:
http://www.betxpert.com/ekspert/tys2/
1. Bundesliga:
http://www.betxpert.com/ekspert/tys1/

Ind i mellem de to tyske juleafslutninger klemmer sig en række spanske analyser fra Martin Verwohlt. Han har nogle gode ettaller, og især synes der at være fin værdi i at spille på Getafe mod Villarreal til odds 2,5:
http://www.betxpert.com/ekspert/spa1/

I Tyrkiet holder man spændt vejret: Kl. 18.00 er der nemlig kanonbrag mellem Galatasaray og Fenerbahce, og så bliver det altså ikke større...! Vores ekspert, Seref Dogan, har skrevet en analyse med det hele - baggrund, form, skader... En stor analyse til en stor kamp:
http://www.betxpert.com/ekspert/tyr/

Ja, og så er EM i kvindehåndbold jo i fuldt sving. Kl. 18.15 spiller Danmark sin tredje og sidste puljekamp i det indledende gruppespil. Modstanderen er Rumænien, og det bliver spændende at se, om danskerne kan hente den tredje sejr i træk. En anden interessant kamp er mellem verdensmestrene fra Frankrig og de helt store favoritter fra Ungarn. Det ungarske hold har været suverænt indtil videre , ER videre til mellemrunden - og kan MÅSKE tabe til de ellers underpræsterende franske kvinder. Til overvældende odds 8,75 er det da et bet værd:
http://www.betxpert.com/ekspert/hb/

Pyha, så skulle dén søndags-ged vist være barberet. Bortset fra, at der selvfølgelig også er NFL for alle pengene. Gode tip og grundige analyser fås som sædvanlig på vores kære søsterside, NFLXpert.com - så tag et smut forbi:
http://www.nflxpert.com/