18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Marathonbet er tilbage: Velkomstbonus og skyhøje odds

Kommentarer (12)

Så er der en god nyhed til de danske sportsbettere, da Marathonbet har fået dansk spillelicens og åbner dørene og byder indenfor med en 100% velkomstbonus på op til 500 kroner.

Det er en dejlig nyhed, at vi kan præsentere Marathonbet som ny bookmaker her på BetXpert
Der er flere gode grunde til at oprette en spillekonto hos Marathonbet, der ofte er markedsførende med deres høje odds og imponerende tilbagebetalingsprocent.


Der er derudover et stort spiludvalg og Marathonbet har deres egne oddssættere og er derfor ikke blot en klon af andre bookmakere på det danske spillemarked.

Derfor har Marathonbet været savnet hos de danske spillere, efter de trak sig tilbage fra det danske marked i 2015.

BetXpert har allerede lavet en anmeldelse af Marathonbet, der kan læses her. 

Af anmeldelsen fremgår det på plussiden, at Marathonbet har selvstændige odds, der ofte stikker ud fra det øvrige marked, og de tilbyder odds på stort set alt; du finder odds for selv de lavere rækker og eksotiske nichemarkeder. På den negative side må man fremhæve, at deres hjemmeside kan virke uoverskuelig, og der er risiko for limitering.

Marathonbet tilbyder nye spillere en 100% bonus

Hos Marathonbet kan nye spillere modtage en velkomstbonus på den første indbetaling på 100 procent op til 500 kroner. Denne indbetaling og bonusbeløb skal omsættes fem gange til minimum odds 1,50.

Det er et ganske glimrende bonustilbud, da flere af de øvrige bookmakere har valgt at tilbyde deres nye spillere et matchende freebet på første spil eller har skrappere omsætningskrav; som f.eks. kun kuponer med minimum odds på 1,80 tæller med.  

Se en oversigt over bookmakernes velkomstbonusser her.

Sådan får du velkomstbonus hos Marathonbet

  1. Opret en konto hos Marathonbet
  2. Foretag en indbetaling på minimum 100 kroner og brug kampagnekoden 500WELCOME
  3. Du vil modtage 100% af værdien af din indbetaling på op til maksimum 500 kroner som en velkomstbonus, der vil blive krediteret din bonussaldo med det samme.
  4. For at få frigivet din velkomstbonus, så skal du spille din kvalificerende indbetaling plus bonusbeløbet igennem FEM gange til minimum odds 1.50, på alle markeder, som er beskrevet i punkt 7 i disse regler og vilkår.

For eksempel:

  • Hvis du indbetaler 100 kroner, så får du en velkomstbonus på 100 kroner. Du skal gennemspille 1000 kroner. (200 kr. x 5) på væddemål med odds på minimum 1.50 på alle markeder, som beskrevet i punkt 7, for at du kan frigive din velkomstbonus.

Stort spiludvalg og høj tilbagebetalingsprocent

Marathonbet har som sagt deres egne oddssættere og tilbyder ofte de højeste odds på markedet.

Du finder overvældende mange spilvarianter til kampene, og på flere af de store fodboldligaer er der en tilbagebetalingsprocent på over 97 procent. Derfor vil Marathonbet ofte være førende på diverse oddssammenligningssider.

På udvalgte kampe tilbyder Marathonbet tilmed 0% margin, hvilket vil sige, at der er en teoretisk tilbagebetaling på 100 procent på deres prematch-marked til disse storkampe.

Du finder disse 0% margin odds på superligakampe, Premier League, Bundesligaen, La Liga, den italienske Serie A, Ligue 1 samt forskellige russiske ishockey-kampe i KHL-ligaen. 

Marathonbet blev etableret i 1997 og udover dansk spillelicens, så har de også licens i blandt andre Italien, Spanien og Storbritannien.

Kommentarer

Feedback