Vores bookmakerguide er i dag blevet tilføjet et nyt medlem: Mansion, der er noget så sjældent som en bookmaker og spillebørs i ét. Og som tilmed lancerer sig med markedets laveste kommissions-satser, og et nyt indsats-koncept der vil glæde alle spillebørs-brugere.

På http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=41 har vi netop lagt et omfattende review af Mansion online, hvori det bl.a. fremgår at det især er spillebørs-delen af deres hjemmeside der er det mest interessante. Endvidere vidner deres kommissions-satser på 0% for sælgere og sølle 1% for købere af odds om, at det er en ny spiller på markedet der mener det seriøst.

Sin unge alder til trods, har Mansion allerede skabt en pæn likviditet - spillebørsernes akilleshæl. Dette skyldes bl.a. en stor satsning på hjemegnen i Storbritannien; spillebørsernes reelle moderland.

Mansion lancerer endvidere et nyskabende koncept, hvor man som spiller på deres spillebørs kan efterspørge og udbyde odds med op til 100 gange af ens indestående. Dette koncept, der giver alle spillerne på spillebørsen meget større fleksibilitet, betragter som en meget stor styrke hos Mansion.

Samlet set vurderes Mansion som værende en bookmaker/spillebørs, der bestemt er en konto værd! Ikke mindst for spillebørs-delen.

Læs review og detaljer om Mansion på http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=41