Først så det ud til at månedsejren gled sikkert i hus, men sidenhen var den ved at glide vinderen af hænde. Dog blev den samlede sejr hevet i hus på Blackburns FA Cup sejr over Arsenal onsdag aften.
Med Stuttgarts sejr over Hertha Berlin gik "vick" i front i OddsXpert, men "michaelweis" kunne ånde lettet op, da Benny McCarthy kort før tid sendte The Gunners ud i pokalmørket. Op til sidste dag i konkurrencen var der nærmest gået gummiben i den for månedsvinderen, der havde misset tre tip i streg. Faktisk var "michaelweis" helt nede og vende på fjerdepladsen før Blackburns afgørende scoring. Bestemt en forskel i præmien der er værd at tage med.

Februar måneds præmier fordeler sig således:
1. michaelweis (23,97) - 1.200 DKK
2. vick (21,05) - 800 DKK
3. Wølle (20,70) - 500 DKK
4. Nylandsvej10 (20,67) - 300 DKK
5. egblpt (20,05) - 200 DKK

Vinderen for uge 8 fundet

Gennemsnitligt er der inden for fodbold omkring 25-28% sandsynlighed for at en kamp ender uafgjort. Denne statistik forhindrede dog ikke den forgangne OddsXpert-uges vinder i at forudsige uafgjorte resultater på en stribe. På hver af ugens dage blev et kryds håndplukket og tippet, og samlet set sad 6 ud af 7 i det gode hus. Faktisk svarer de 6 uafgjorte i træk her til omkring en halv promilles sandsynlighed, for at alle holdt stik.
Kun søndagens ishockey-kvartfinale mellem Odense og Esbjerg glippede. Totalt set samlede "Mummies" 13,55 point, mens ugens nummer to, "Mester Marcin" samlede 11,50 point. Også han tippede lutter krydser i denne uge (og ramte 5 af 6), men han må ærgre sig gevaldigt over ikke at have afgivet tip mandag, hvorfor han hele tiden var et skridt bagefter.

For sejren belønnes "Mummies" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Idag torsdag starter en ny månedskonkurrence i OddsXpert, og du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.