Topplaceringerne i månedskonkurrencen for august i OddsXpert er så småt ved at fordele sig. De øverste fem, præmiegivende, pladser er jævnligt fordelt med omtrent to point forspring til hver deltager:
1. Krogh 20,50
2. Emil 18,50
3. Tunnicliff 16,87
4. VIBORGFF 14,37
5. hexen 12,40

Deltagerne skal dermed vælge om de vil satse for at have chancen for at indhente den foranliggende, eller fedtspille i et forsøg på at holde de jagtende bag sig. Der kan meget vel gå taktik i den de sidste dage af månedskonkurrencen.

På andenpladsen finder vi "Emil" som forsøger at få kontakt med førende "Krogh". Via en flot uge 34 er "Emil" skudt frem gennem feltet og ligger nu pænt til i kampen om præmierne. Desværre var de 9,00 point for den forgangne uge ikke nok i denne omgang, da "vargas63" samlede imponerende 11,25 point. Dette endda ved at undlade tip på tre af ugens dage!

Med 4 rigtige ud af 4 afgivne tip var der fuld valuta for pengene, og dermed belønnes "vargas63" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

I dag, mandag, starter en ny ugekonkurrence, hvor vi søger til det svenske med to Allsvenskan kampe. Mandagens bundgyser mellem oprykkerne, AGF og Lyngby, er også på plakaten, så der er rig mulighed for at få en god start på ugen hvis man kan lure tegnene i de skandinaviske fodboldligaer. Resten af ugen byder på Champions League og UEFA Cup, krydret med tennis fra US Open. Du kan se dagens udvalg og afgive dit tip her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.