En afrikansk choksejr i en landskamp blev udslagsgivende for OddsXpert-konkurrencen i uge 23. Passende nok. Konkurrencens vinder blev nemlig "Mandela78".

Efter at have scoret odds 6,25 på sidste tirsdags 1-0-sejr til Nigeria over Frankrig i Paris, fulgte tipperen med det ærværdige navn op med flere fine træffere, herunder odds 3,5 for Danmarks overraskende lørdags-gevinst i Sverige.

Der var også en enkelt misser blandt Mandelas seks tip, men den samlede pointsum på 12,4 var nok til førstepladsen. For den belønnes han med en præmie på 700 kr (indsættes på en Sportingbet-konto).

Nr 2 blev "Biilsen" der præmieres med 300 kr. Han ramte seks ud af seks tip og fik 11,65 point.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.