Manchester City tager imod Mourinhos Chelsea i en nøglekamp om Premier League-mesterskabet. Vi tilbyder ekspertanalyse og oddsoverblik på topopgøret.

Intet er afgjort i den engelske Premier League, hvor der er tæt kamp om førstepladsen mellem Manchester City, Arsenal og Chelsea.

Topkampen på Etihad Stadium mellem City og Chelsea kan vise sig at blive ret afgørende i guldkampen, da Manchester City med endnu en hjemmesejr kan skabe et forspring på 6 point ned til Chelsea.

På den anden side kan José Mourinho sende Chelsea op som ny mesterskabsfavorit, hvis det lykkes at besejre Manchester City i dette mandagsbrag.

Manchester City Uafgjort Chelsea
Odds 1,88 Odds 3,80 Odds 4,50

Vores Premier League ekspert Jesper Møgelby har kigget nærmere på denne nøglekamp og fundet værdi i oddsene for 12. hjemmesejr i træk til Manchester City i denne sæson.

Læs ekspertanalysen her.

Hvem rammer netmaskerne?

Manchester City er suverænt det mest scorende mandskab i Premier League, mens Chelsea har adskillige offensive profiler at vælge imellem. Men det er sandsynligt, at den argentinske spirrevip Sergio Agüero må sidde udenfor efter han udgik af kampen mod Tottenham med en forstrækning. Chelsea er uden spanske Fernando Torres.

Så hvem ender på måltavlen?

Udvalgte målscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Alvaro Negredo (City) 2,20 Betsafe
Edin Dzeko (City) 2,85
NordicBet
Stevan Jovetic (City) 3,50
Ladbrokes
Yaya Toure (City) 3,75 NordicBet
Samuel Eto'o (Chelsea) 3,80
Unibet
Eden Hazard (Chelsea) 4,75 NordicBet
David Silva (City) 4,80 Unibet
Oscar (Chelsea) 5,10
Unibet
Frank Lampard (Chelsea) 5,50 Betsafe

Hvad er jeres mandagsfiduser til Manchester City-Chelsea kampen?