Vi har gang i afgørelsens runde ved EM-slutrunden, og denne gang er det Englands gruppe, der skal afgøres - og alt kan stadig nå at ske i gruppen...

Der er kun tre point mellem gruppens bundhold, Rusland, og gruppens tophold, England. Alt er derfor stadig i spil, når gruppens sidste runde skal afgøres. 

Med fire point virker England til at være videre i turneringen, men mon ikke englænderne foretrækker at nuppe førstepladsen i gruppen?

Rusland, der kun har et point indtil videre, kan stadig nå at overhale Wales, hvis de tager sejren i den sidste kamp - og med fire point er de sandsynligvis også blandt de bedste 3'ere, der går videre fra gruppespillet. 

Der er altså overhovedet intet, der er afgjort før de 90 minutter er blevet spillet.

Kl. 21:00: Slovakiet - England (TV2)

Slovakiet kom tilbage på rette spor, da de slog Rusland i det seneste opgør. Det hold, der trækker sig sejrsrigt ud af kampen, har gode chancer for at blive gruppevinder. Frank Pilantra har dog set værdien i et uafgjort udfald. Han nævner blandt andet:

  • Begge hold kan sandsynligvis booke en plads til næste fase af turneringen, hvis de bare får ét point ud af opgøret. Det kan blive taktisk.
  • England bliver måske spildominerende, men Roy Hodgsons offensive taktik hos England fungerer ikke helt fejlfrit endnu.

Kl. 21:00: Rusland - Wales (TV2 Sport)

Rusland skal bruge tre point, hvis de vil videre i turneringen, mens Wales sandsynligvis kan stille sig tilfreds med uafgjort. Det kan betyde, at vi får et defensivt udgangspunkt at se hos Wales, men med en hurtigløber som Bale i angrebet, kan omstillingerne blive hamrende farlige. Måske skal vi forvente mange mål? Det er i al fald der, at Toke har fundet værdien.

  • Rusland er pisket til at vinde, og må derfor sandsynligvis ty til det offensive spil.
  • Ruslands forsvar er ikke det hurtigste, og det kan Gareth Bale - der har fået en god turneringsstart - udnytte. Waliseren er nemlig hurtig som et lyn.