Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Louis van Gaal og Manchester United står tirsdag aften overfor et sandt skæbneopgør i Champions League, når englænderne møder Nicklas Bendtners Wolfsburg på udebane.

Manchester United er presset til at få et resultat med hjem fra Tyskland med mindre PSV Eindhoven på hjemmebane taber til russiske CSKA Moskva. Van Gaals tropper er nemlig dårligere stillet i det interne opgør imod PSV, så et nederlag i Tyskland vil højest sandsynligt være ensbetydende med et skuffende exit fra Champions League.

Imidlertid forudser Danske Spil*, at Manchester United klarer skærene og kvalificerer sig til forårets knockout-kampe.

- Vi spår, at Manchester United går videre fra gruppespillet, siger Peter Emmike oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Det bliver uden tvivl en tæt afgørelse tirsdag aften i folkevognsbyen, men United skal i vores bog være svage favoritter til at blive mindst nr. to i Champions Leagues gruppe B. Dels kan United selv afgøre tingene med en sejr, og dels kan uafgjort vise sig at være nok for van Gaals tropper. Det kræver dog, at PSV Eindhoven ikke vinder over CSKA Moskva, der stadig kæmper for en 3. plads i gruppen og adgang til Europa League, fortæller Peter Emmike.

- Wolfsburg er dog meget stærke på hjemmebane, så der venter Manchester United en svær, men langt fra umulig opgave at komme videre fra Champions Leagues gruppe B, siger Peter Emmike.

Hvordan tror du, det går for de ”Røde Djævle” tirsdag aften?

Et engelsk avancement udbetaler odds 1,75, mens et skuffende Champions League-exit er odds 1,95 værd.

Se alle odds fra Danske Spil* på den spændende afslutning i gruppe B her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/outright

Champions League – Gruppe B: Hvem går videre?

Manchester United går videre                   odds 1,75

Manchester United går ikke videre            odds 1,95