Torsdag aften mødes Manchester United og Arsenal på Old Trafford i 14. spillerunde af Premier League 21/22-sæsonen. BetXpert bringer her forskellige odds på Manchester United - Arsenal. 

Michael Carrick er snart fortid som midlertidig manager i Manchester United. I de første to kampe som chef er det blevet til et fint pointudbytte. Tirsdag i sidste uge debuterede Carrick med en 2-0-sejr ude mod Villarreal i Champions League, og i søndagens svære Premier League-kamp på Stamford Bridge lykkedes det at få 1-1 med hjem til Manchester. Her var det store samtaleemne inden kampen i øvrigt, at Carrick startede med Cristiano Ronaldo på bænken. 


Kampen mod Arsenal bliver så også den sidste for Michael Carrick i spidsen for Manchester United i denne omgang. Ralf Rangnick blev mandag præsenteret som midlertidig manager i Manchester United frem til sommer, og herefter tiltræder han i en konsulentrolle i klubben. Rangnick har tidligere været træner i klubber som Schalke 04, RB Leipzig og Stuttgart. Derudover har Rangnick inspireret flere tyske toptrænere såsom Jürgen Klopp, Thomas Tuchel og Julian Nagelsmann. Rangnick kommer til United fra en stilling som sportsdirektør i Lokomotiv Moskva.

Odds på Manchester United - Arsenal

Nedenfor finder du de bedste odds på Manchester United - Arsenal. De to hold mødes torsdag aften klokken 21.15 på Old Trafford i Premier Leagues 14. spillerunde. Du kan se kampen direkte på Xee og Viaplay.

Odds på Manchester United - Arsenal (1X2) Højeste odds Bookmaker
Manchester United 2,04
Uafgjort 3,95
Arsenal 3,88
Odds på United - Arsenal (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,82
Under 2,5 mål 2,20
Odds på Manchester United - Arsenal (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,68
Nej 2,25
Målscorerodds til Manchester United - Arsenal Højeste odds Bookmaker
Cristiano Ronaldo scorer 2,08
Pierre-Emerick Aubameyang scorer 2,88
Alexandre Lacazette scorer 3,10
Bruno Fernandes scorer 3,25
Anthony Martial scorer 3,35
Marcus Rashford scorer 3,50
Gabriel Martinelli scorer 4,35
Jesse Lingard scorer 4,60
Jadon Sancho scorer 4,70
Martin Ødegaard scorer 5,00
Bukayo Saka scorer 5,20
Emile Smith Rowe scorer 5,50

Odds på United - Arsenal er senest opdateret mandag den 29. november klokken 10.55.

Spil på Man United - Arsenal hos Mr Green

Marathonbet er den bookmaker, der har de højeste 1X2-odds til Manchester United - Arsenal, og bookmakeren tilbyder 0 procent margin til opgøret. Du kan få odds 2,04 på United-sejren hos Marathonbet, mens uafgjort giver odds 3,95, og Arsenal-sejr giver odds 3,88. Begge disse odds er ligeledes at finde hos Marathonbet. 

I skrivende stund er der intet spilforslag til denne kamp hos BetXpert, men du kan finde samtlige spilforslag fra BetXperts ekspertpanel her

Manchester United fik som nævnt 1-1 mod Chelsea på Stamford Bridge i den sene søndagskamp i Premier League. Det kunne dog nemt være endt anderledes, da Chelsea havde flere store chancer i kampen. Det startede allerede efter få minutters spil, hvor Callum Hudson-Odoi burde have bragt hjemmeholdet foran, men formstærke David de Gea reddede Hudson-Odois skud flot med foden, og bolden røg ud til hjørne. Senere i halvlegen fyrede Antonio Rüdiger et brag af et langskud af sted, som ramte overliggeren, men første halvleg bød ikke på scoringer. 

Kort inde i anden halvleg lavede Jorginho en chokerende ringe tæmning, der resulterede i en friløber til Jadon Sancho, som han uden problemer fik omsat til en scoring. Det var i øvrigt andet mål i træk for Sancho. United holdt 1-0-føringen frem til det 69. minut, hvor Jorginho fik rettet lidt op på sin brøler. Her scorede italieneren nemlig sikkert fra straffesparkspletten.

Det endte som bekendt 1-1 på Stamford Bridge, men United fik faktisk endnu en gave fra en Chelsea-spiller, da Edouard Mendy lavede en elendig aflevering direkte ud til Manchester Uniteds Fred, men brasilianeren traf en elendig beslutning i situationen, og det blev ved de to mål i kampen. United har ikke tabt til Chelsea i Premier League siden den 5. november 2017. 

Arsenal fik fuldt pointudbytte i deres Premier League-kamp i weekenden, hvor de havde besøg af bundproppen Newcastle. Gæsternes Jonjo Shelvey var tæt på at bringe Newcastle foran i første halvleg, da han sendte et glimrende langskud af sted, men Aaron Ramsdale lavede en lige så glimrende redning i situationen. Det var dog ikke det tætteste, vi kom på en scoring i første halvleg. Pierre-Emerick Aubameyang havde nemlig en gigantisk chance for at bringe sit hold foran, men han sparkede bolden på stolpen fra tæt hold. 

På Emirates kom der også først gang i målene i anden halvleg. Efter 56 minutters spil bragte Bukayo Saka Arsenal foran på et godt venstrebensskud inde i feltet. Saka måtte lade sig udskifte otte minutter senere, og i det 66. minut scorede Gabriel Martinelli, der var kommet på banen i stedet for Saka, til slutresultatet 2-0. Brasilianeren helflugtede elegant bolden ind bag Martin Dúbravka. 

Manchester United og Arsenal har mødtes et hav af gange i historien, og indbyrdes er United en smule bedre. Manchester United har vundet 99 gange mod Arsenal, mens The Gunners har 85 sejre mod de røde fra Manchester. Det er dog en lille håndfuld år siden, at United senest har besejret Arsenal i Premier League. Vi skal tilbage til den 29. april 2018 for at finde seneste United-sejr mod Arsenal i den bedste engelske række. I januar 2019 vandt United også over Arsenal, men det var i FA Cuppen. Siden mødet i FA Cuppen i 2019 har de to hold spillet fem gange mod hinanden, og her er det blevet til tre Arsenal-sejre og to uafgjorte. 

Bud på startopstillinger

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Telles - McTominay, Fred - Sancho, Fernandes, Rashford - Ronaldo 

Arsenal: Ramsdale - Tomiyasu, White, Gabriel, Tavares - Saka, Partey, Lokonga, Smith Rowe - Ødegaard - Aubameyang

Manchester United er uden Raphaël Varane, Paul Pogba og Edinson Cavani. Derudover er det uvist, om Luke Shaw er klar igen efter sin hovedskade. Hvis han er helt klar igen til torsdagens kamp, glider han formentlig ind i startopstillingen i stedet for Alex Telles. United har Harry Maguire tilbage fra karantæne til kampen mod Arsenal, og han erstatter muligvis Bailly i startopstillingen. Desuden bliver det spændende at se, om Michael Carrick vælger at starte ude med Ronaldo igen. Det er umiddelbart en kamp, der kan gribes anderledes an taktisk end Chelsea-kampen, men om det betyder Ronaldo i startelleveren, kan kun tiden vise. 

Arsenal er uden Granit Xhaka og Sead Kolasinac til torsdagens kamp. 

United ligger inden kampen på en utilfredsstillende 8.-plads i tabellen. Arsenal går det bedre for. Artetas tropper ligger nummer fem a point med West Ham, der indtager den enormt vigtige 4.-plads.