18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Manchester City

1 - 2

Manchester United

87ʼ Jérémy Doku

1H 2H
0-21-0

30ʼ Alejandro Garnacho

39ʼ Kobbie Mainoo

25. maj 2024 kl. 16:00 - Fodbold, England - England FA Cup
Wembley (neutral)    Andy Madley
Opdateret
Nicolai J.Ekspert Nicolai J.
Tekstforfatter og redaktør hos BetXpert med en forkærlighed for den engelske Premier League. Har arbejdet indenfor spilbranchen siden 2017, hvor jeg begyndte min iGaming-karriere hos den maltesiske spilvirksomhed, Aspire Global. Derfra gik turen til affiliate-virksomheden Game Lounge, hvor jeg arbejdede som tekstforfatter i omkring 5 år, før jeg begyndte hos BetXpert (Raketech Limited) i 2024. Mit ekspertområde er Premier League-fodbold, men jeg har også interesse for golf, tennis og håndbold.

DanielHvalsø DanielHvalsø
Optakter, analyser og mere eller mindre realistiske spiltips

Vis mere
Vis mindre

Odds på Manchester City - Manchester United 25/05, England - England FA Cup

Lørdag d. 25. maj tørner Manchester City og Manchester United sammen i FA Cup-finalen på Wembley. Her er Manchester City ikke så overraskende store favoritter til at vinde og fuldende The Double ovenpå holdets fjerde mesterskab i træk. Der skal findes en vinder i finalen.

Manchester City - Manchester United

Manchester City Manchester United
30ʼ 1H 0-1 Alejandro Garnacho A. Garnacho
39ʼ 0-2 Kobbie Mainoo K. Mainoo
Bruno FernandesB. Fernandes (Assist)
45ʼ+1 Kobbie Mainoo K. Mainoo
Jérémy Doku J. Doku >
Mateo Kovačić M. Kovačić < 2H
46ʼ
Manuel Obafemi Akanji M. O. Akanji >
Nathan Aké N. Aké <
46ʼ
Julián Álvarez J. Álvarez >
Kevin De Bruyne K. D. Bruyne <
56ʼ
73ʼ Jonny Evans J. Evans >
Lisandro Martínez L. Martínez <
74ʼ Rasmus Højlund R. Højlund >
Marcus Rashford M. Rashford <
1-2 Jérémy Doku J. Doku
Philip FodenP. Foden (Assist) 2H
87ʼ
90ʼ+4 Victor Nilsson Lindelöf V. N. Lindelöf >
Scott McTominay S. McTominay <
90ʼ+4 Mason Mount M. Mount >
Alejandro Garnacho A. Garnacho <
90ʼ+8 Scott McTominay S. McTominay
Julián Álvarez J. Álvarez 90ʼ+8

Kampstatistik

19 Skud 11
4 Skud på mål 5
7 Hjørnespark 1
22 Indlæg 2
1 Offside 3
7 Frispark begået 11
1 Gule kort 2
0 Røde kort 0
74% Boldbesiddelse 26%

Live opdateringer

Bekræftede startopstillinger

4-2-3-1
Manchester City
Manchester City
31
Ederson
17
Kevin De Bruyne
6
Nathan Aké
5
John Stones
8
Mateo Kovačić
16
Rodri
9
Erling Haaland
18
Stefan Ortega Moreno
24
Josko Gvardiol
47
Philip Foden
2
Kyle Walker
20
Bernardo Mota Veiga de Carvalho e Silva
4-2-3-1
Manchester United
Manchester United
5
Harry Maguire
9
Anthony Martial
23
Luke Shaw
12
Tyrell Malacia
39
Scott McTominay
6
Lisandro Martínez
19
Raphaël Varane
37
Kobbie Mainoo
1
4
Sofyan Amrabat
8
Bruno Fernandes
24
André Onana
20
Diogo Dalot
10
Marcus Rashford
29
Aaron Wan-Bissaka
17
Alejandro Garnacho
1

Hvem vinder FA Cup-finalen?

Manchester City er oddsfavorit hos bookmakerne, og Pep Guardiola & Co. har da også gode minder fra sidste års FA Cup-finale, hvor Gündoğan slog til med to mål og sikrede City trofæet efter en sejr på 2-1 over netop Manchester United foran 83.179 tilskuere på Wembley. Se odds på FA Cup-finalen mellem City og United.

Væddemål Højeste odds Bookmaker
Manchester City vinder 1,36
Uafgjort 5,50
Manchester United vinder 8,75
Over 3.5 mål 2,02
Erling Haaland scorer 1,66
Halvleg/Fuldtid: Manchester City/Manchester City 1,85

Manchester City - Manchester United

Manchester City - Manchester United: Vinderchancer (ordinær spilletid)

Bookmakerne har klart mest tiltro til Manchester City, der er massiv favorit til at tage FA Cup-trofæet. Du kan følge FA Cup-finalen på Wembley lørdag den 25. maj kl. 16.00.

Manchester City vinder Uafgjort Manchester United vinder
70,95% chance 17,88% chance 11,17% chance

OBS: Baseret på odds hos Vbet.

Spilforslag til Manchester City - Manchester United

På BetXpert har vi svært ved at forestille os andet end en sejr til Manchester City på lørdag. Det har bookmakerne tilsyneladende også, og der er derfor ikke meget værdi i at spille direkte på en sejr til City. Vi kan til gengæld se en fidus i at satse på en lidt større sejr til City, og at en bestemt portugiser kommer op og truer Citys mål.

Manchester City - Manchester United: 1 (handicap -1) til odds 1.76 hos Vbet*

Manchester City kommer til at vinde den her kamp. Spørgsmålet er bare, hvor meget de kommer til at vinde med. Vi tror ikke, at City kommer til at køre United over fuldstændig. Men vi kan sagtens se dem vinde med minimum to mål til odds 1.76 hos Vbet*. Manchester Uniteds forsvar har mildest talt set bedre ud, og City har vundet med minimum 2 mål i deres seneste 6 kampe. Ja, de har faktisk vundet med 4 mål i tre af deres sidste 6 kampe.

Over 0,5 skud på mål af Bruno Fernandes til odds 2.37 hos Bet365*

Hvis der er en mand, United skal håbe har en god dag på kontoret, så er det Bruno Fernandes. Portugiseren er ofte arkitekten bag Uniteds chancer og mål, og han bidrager også gerne selv med forsøg på mål. Han har i denne sæson haft 2,7 skud pr. kamp og 1,2 skud på mål pr. kamp. Derudover har han også haft et skud på mål i hans seneste 11 kampe i alle turneringer. Over 0,5 skud på mål af B. Fernandes til odds 2.37 hos Bet365* lyder derfor ikke helt så tosset.

Læs spiltip her.

1X2 + Begge hold scorer: 1 og Ja til odds 2.60 hos NordicBet*

Selvom Manchester City er favoritter, skal man ikke udelukke, at United kommer op og truer City-målet en gang imellem. Man skal heller ikke udelukke, at de får kuglen i kassen. United får nemlig ofte scoret, når de to klubber mødes. I fem af de seneste seks indbyrdes opgør er der blevet scoret i begge ender. Og da Manchester City samtidg har vundet fem af de seks seneste opgør (og er store favoritter til den her kamp), er et bet på, at beggehold scorer, og City vinder, måske ikke nogen helt dum idé.

Læs spiltip her.

Se alle fodbold tips.

Optakt til Manchester City - Manchester United 

For anden sæson i træk møder Manchester City og Manchester United hinanden i FA Cup-finalen. Pep Guardiola og City sigter efter "The Double", efter klubben vandt sit fjerde mesterskab i træk i sidste spillerunde af Premier League. Manchester United sigter efter europæisk fodbold i næste sæson, efter klubben registrerede sin dårligste slutplacering (8) i Premier League nogensinde.

I sidste sæsons FA Cup-finale mellem de to Manchester-klubber vandt Manchester City 2-1, og meget tyder på, at de lyseblå fra Manchester også løfter FA Cup-pokalen på lørdag. Der har i hvert fald aldrig været så stor forskel på de to klubber spille- og resultatmæssigt, som der er i dag. Hvor Manchester City har udviklet sig til et hold, der kan slå alt og alle, har Manchester United udviklet sig til et hold, som ingen frygter.

Nogle vil måske ligefrem gå så langt og sige, at vi på lørdag vil se det bedste Manchester City-hold nogensinde og det dårligste Manchester United-hold nogensinde gå på banen. Hvis man ser bort fra et par enkelte udfald i Premier League-sæsonen og et Champions League-exit i kvartfinalen til Real Madrid, har City været mere eller mindre suveræne. Manchester Uniteds sæson har derimod været lidt af en forvirrende rutsjebane, hvor holdets uklare spilkoncept, skader og svingende præstationer blandt andet har resulteret i 14 nederlag i bare Premier League. Ja, der er ingen tvivl om, hvem af Pep Guardiola og Erik Ten Hag er mest positive og optimistiske op til FA Cup-finalen på lørdag.

Positivt nyt på skadesfronten til Manchester United

Der er ingen tvivl om, at Manchester City er store favoritter til at vinde den 143. udgave af FA Cup på lørdag, og at United får enormt svært ved at håndtere presset og farten fra Citys offensive stjerner. Men der er i det mindste godt nyt på skadesfronten til Erik Ten Hag.

Uniteds skadesproblemer er nemlig blevet mindre i løbet af maj måned, og både Raphael Varane, Bruno Fernandes, Lisandro Martinez og Marcus Rashford er vendt tilbage til førsteholdet og skulle være klar til finaleopgøret.

Victor Lindelof og Harry Maguire var stadig ikke en del af Uniteds trup, da holdet spillede mod Brighton i sidste runde af Premier League. Lindelof trænede dog med holdet i sidste uge, mens Erik Ten Hag har antydet, at Maguire havde en "fair chance" for at være med mod City. 

United må formentlig stadig undvære Luke Shaw, Tyrell Malacia, Anthony Martial og Mason Mount. Men mon ikke, at Ten Hag også bare vil være glad, hvis hans forsvar ikke kommer til at hedde Evans og Casemiro.

Pep Guardiola har til forskel for Ten Hag ikke haft mange skader at bekymre sig om på det sidste. Den eneste spiller, som han umiddelbart må undvære på lørdag, er Ederson, der pådrog sig et lille brud på sin højre øjenhule. Stefan Ortega, Citys helt store helt mod Tottenham, forventes derfor at tage over i buret. 

BetXpert forudsiger om Man City - Man United

Væddemål Resultat Odds
Resultat (ordinær spilletid) 3 - 1 9.20    
Første målscorer Phil Foden 5.40    
Halvleg/Fuldtid Man. City/Man. City 1.73   

Manchester City - Manchester United statistik

  • Der er blevet scoret over 2,5 mål i de sidste 6 kampe mellem Manchester City og Manchester United.
  • Manchester City har vundet de sidste tre kampe mod Manchester United med en samlet målscore på 8-2.
  • Manchester City har ikke tabt i 35 kampe.
  • Manchester City vinder første halvleg i 49% af deres kampe.
  • Manchester United vinder første halvleg i 26% af deres kampe.
  • Det gennemsnitlige antal mål i de sidste 10 kampe mellem Manchester City og Manchester United er 3,3.

Se flere oplysninger og om Statistik FA Cup

Seneste opgør

Manchester City har vundet syv af de seneste ni Manchester-derbies på tværs af alle turneringer, herunder de sidste tre kampe. De lyseblå vandt begge Premier League-møder i denne sæson, hvor de vandt 3-0 på Old Trafford i november og 3-1 på Etihad Stadium i marts.

  • D. 3. marts 2024: Manchester City 3 - 1 Manchester United (Premier League)
  • D. 29. oktober 2023: Manchester United 0 - 3 Manchester City (Premier League)
  • D. 3. juni 2023: Manchester City 2 - 1 Manchester United

Wembley Stadium - FA Cup final

Foto: Wembley Stadium, hvor FA Cup-finalen mellem Manchester City og Manchester United vil blive afholdt. Copyright: Ben Stansall / AFP

Manchester City - Manchester United kampinfo

  • Start: Lørdag d. 25. maj, 2024, kl. 16.00
  • Turnering: FA Cup
  • Runde: Finale
  • Stadion: Wembley
  • Dommer: Andrew Madley
  • TV: See 

Forventede startopstillinger

  • Manchester City: Ortega, Walker, Dias, Stones, Gvardiol, Rodri, Bernardo, De Bruyne, Foden, Doku, Haaland
  • Manchester United: Onana, Dalot, Varane, Martinez, Wan-Bissaka, Amrabat, Mainoo, Garnacho, Diallo, McTominay, Fernandes

Se også:

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på ofte stillede spørgsmål omkring FA Cup-finalen 2024 mellem Manchester City og Manchester United:

Hvornår spiller Manchester City og Manchester United?

FA Cup-finalen mellem Manchester City og Manchester United spilles lørdag d. 25. maj, 2024, kl. 16.00.

Hvem er favorit i FA Cup-finalen?

Bookmakerne har Manchester City som favoritter. Du finder alle de bedste odds for opgøret i BetXperts store MatchCenter.

Hvilken bookmaker tilbyder de højeste odds på Manchester City - Manchester United?

Det varierer alt efter type væddemål. Op til kampen tilbyder ComeOn f.eks. det højeste odds på en sejr til City (odds 1.35), Bet365 tilbyder det højeste odds på uafgjort (odds 5.75), mens Betsson og NordicBet tilbyder det højeste odds på en sejr til Manchester United (odds 10.00).

Hvor spilles FA Cup-finalen mellem Manchester City og Manchester United?

Traditionen tro spilles FA Cup-finalen på Englands nationale fodboldstadion, Wembley Stadium, der ligger i bydelen Wembley i London.

Feedback