Sejrsvante Manchester City jagter fÞrstepladsen i Premier League, men kan United-manager Erik ten Hag finde den rette taktik til at snuppe point fra Pep Guardiolas superstjerner. Se bookmakernes odds for braget mellem Manchester City og Manchester United.

Det er pÄ mange mÄder et derby-opgÞr med masser af modsÊtninger. Manchester City har ikke tabt en kamp siden 6. december og er ubesejrede i deres seneste 18 kampe i trÊk.

Topscorer Erling Haaland kommer med masser af mÄl i stÞvlerne efter han nettede 5 gange i 6-2 sejren over Luton i midtugens FA Cup opgÞr 

Manchester United fik ganske vist ogsÄ en midtugesejr, da de hentede 1-0 ude mod Nottingham Forest og spillede sig dermed videre i FA Cuppen.

Men der er endnu ikke kommet stabilitet i prÊstationerne og ten Hags tropper tabte i seneste spillerunde i Premier League, da Fulham snuppede alle tre point med en 2-1 sejr pÄ Old Trafford.

Og Manchester United mÄ undvÊre deres danske striker Rasmus HÞjlund, der rendte ind i en skade efter ellers at have scoret i seks kampe i trÊk. 

Manchester United indtager en skuffende 6. plads i Premier League-tabellen, men alt kan ske i derby-opgÞr og City-forsvaret skal vÊre pÄ tÊerne overfor de hurtige United-angribere, der har fart i stÞvlerne i omstillingsfasen.

Manchester City - Manchester United odds

Der er kampstart sÞndag klokken 16.30 pÄ Etihad, og du kan fÄ flere oplysninger om Man City - Man United i vores MatchCenter. 

Manchester City - Manchester United

Over/under 2,5 mÄl HÞjeste odds Bookmaker
Over 2,5 mÄl 1,39
Under 2,5 mÄl 3,10
Begge hold scorer HĂžjeste odds Bookmaker
Ja 1,75
Nej 2,12

Spil pÄ City - United hos LeoVegas

 

Foto: JOSE JORDAN / AFP

Bruno Fernandes fÄr kort i kampen til odds 3,05 hos Unibet*

Manchester United-anfÞreren har fÄet 8 gule kort i 25 kampe. Flest kort af alle spillere pÄ banen. Bruno Fernandes er under beskydning efter Fulham-nederlaget, da han forsÞgte at filme sig til et frispark og han mÄ vÊre opsat pÄ at bevise, at han er lederen pÄ holdet.

Trupnyt

Pep Guardiola mÄ stille uden Jack Grealish og Josko Gvardiol.

Manchester United er uden Mason Mount, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Rasmus HÞjlund, Tyrell Malacia og Anthony Martial.

Forventede startopstillinger

MANCHESTER CITY
Ederson; Walker, Dias, Stones, Ake; Silva, Rodri, De Bruyne; Doku, Haaland, Foden.

MANCHESTER UNITED
Onana; Dalot, Varane, Lindelof, Amrabat; Casemiro, Mainoo; Antony, Fernandes, Garnacho; Rashford.

ComeOn*: Super Boost pÄ City - United

  • GĂ„ til ComeOn.dk
  • Spil pĂ„ "Man City - Man United | Over 1,5 mĂ„l | FĂžr 1,41 | Nu 2,00"
  • Maks. indsats pĂ„ Super Boost er 100 kroner.

FĂ„ Super Boost hos ComeOn

Ofte stillede spÞrgsmÄl

Hvor kan se Man City - Man United?

Du kan se Manchester City - Manchester United direkte pÄ See og Viaplay.

HvornÄr spiller Man City - Man United?

Manchester-derbyet spilles pÄ sÞndag den 3. marts klokken 16.30.