Her får du odds og optakt til storkampen Manchester City – Manchester United, som spilles søndag aften. Du får også seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Søndag klokken 17.30 fløjtes der i gang på Etihad Stadium. Det gør der, når lokalrivalerne Manchester City og Manchester United krydser klinger i et vaskeægte topopgør i Premier League. I denne optakt får du et overblik over markedets bedste odds, seneste trupnyt og bud på startopstilling.

Spil på Man City – Man United hos NordicBet

Holdene ligger henholdsvis nummer ét og to i tabellen, men her er i realiteten tale om, at Manchester United skal vinde for at bevare et spinkelt håb om mesterskabet. Inden opgøret er der nemlig hele 14 point imellem de to klubber. 

Manchester City – Manchester United: De bedste odds på braget

Herunder har BetXpert oplistet markedets bedste odds til Premier League-kampen Manchester City – Manchester United. Opgøret spilles søndag klokken 17.30 og kan følges på Xee og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Manchester City 1,60
Uafgjort 4,33
Manchester United 6,50
Hvem vinder kampen (Asian -/+1)? Højeste odds Bookmaker
Manchester City (-1,0 Asian) 1,97
Manchester United (+1 Asian) 1,98
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,75
Under 2,5 mål 2,20
Over 3,5 mål 2,87
Under 3,5 mål 1,47
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,83
Nej 2,12
Målscorer- og specialspil Højeste odds Bookmaker
Kevin de Bruyne scorer og laver assist 8,50
Kevin de Bruyne scorer på frispark 29,00
Kevin de Bruyne scorer 3,60
Raheem Sterling scorer mindst to mål 13,92
Raheem Sterling scorer 3,20
Ilkay Gündogan scorer 3,05
John Stones scorer 14,00
Bruno Fernandes scorer og laver assist 22,00
Brune Fernandes scorer fra en position udenfor feltet 32,00
Bruno Fernandes scorer 5,00
Marcus Rashford scorer mindst to mål 48,00
Marcus Rashford scorer 5,25
Scott McTominay scorer 13,00
Harry Maguire scorer 17,00

OBS: Odds er fra torsdag den 4. marts klokken 12.45.

Selvom Manchester United ikke har tabt en udekamp i Premier League siden den 19. januar 2020, hvilket er 22 udekampe siden, så er Manchester Citys alligevel rimelig klare favoritter. Du får således p.t. ikke over odds 1,60, som LeoVegas* tilbyder for Manchester City-sejren. 

Værd at bemærke er, at de seneste fire opgør er endt med under 2,5 mål. For det udfald kan du score odds 2,20 hos Onsidebetting. Tre ud af de seneste fire opgør i den lyseblå halvdel af Manchester er dog endt med over 2,5 mål. For det kan du få odds 1,75 hos NordicBet*

Man. City – 15 Premier League-sejre i træk

Pep Guardiolas Man. City-hold virker fuldstændig ustoppeligt for tiden. Det har vundet 15 Premier League-kampe i streg og er ubesejret i de seneste 19 opgør i Englands bedste række. 

Tager vi alle turneringer, har Manchester City vundet 21 kampe i træk og er ubesejret i 28 kampe på rad og række. Seneste nederlag, alle turneringer inkluderet, var den 21. november sidste år. Her tabte man med 0-2 ude mod Tottenham i Premier League. 

Dermed kommer ”The Citizens” med en fuldstændig optimal optakt til dette Manchester-derby. 

Man. United – stopper stimen her?

Man. United har nu rekorden for flest udebanekampe i træk uden nederlag i Premier League. De seneste 21 gange er de således gået fra banen på fremmed græs uden at tabe. Det er én gang mere end Chelseas hidtidige rekord, som blev sat mellem december 2007 og december 2008. 

Så får man vel næppe en bedre optakt til at møde Manchester City på Etihad Stadium? Ikke umiddelbart. Der er dog nogle hår i den ellers så veltilrettede suppe. Ole Gunnar Solskjærs mandskab har kun scoret ét mål i de seneste fire udekampe. Der er til gengæld også kun gået ét mål ind. Begge mål faldt i 1-1-opgøret mod West Bromwich Albion. 

Herudover har man spillet 0-0 mod Arsenal, Chelsea og senest Crystal Palace onsdag aften. Det var i øvrigt et meget tamt United-hold på Selhurst Park. ”De Røde Djævle” havde en fin periode på 20-25 minutter i første halvleg, mens man efter pausen var helt tandløse. 

Manchester United får næppe noget med fra Etihad Stadium, hvis ikke de får bolden ind bag målmand Ederson i City-målet. Manchester City har nemlig scoret i deres seneste 28 kampe på hjemmebane. Sidst de ikke formåede at score var dog faktisk mod net Manchester United i en Liga Cup-kamp i januar 2020. 

Trupnyt og startopstillinger til Manchester-derbyet

I dette afsnit får du seneste trupnyt og BetXperts bud på startopstillingerne i Manchester City - Manchester United. 

Manchester City må formentlig fortsat undvære forsvarsreserven Nathan Aké. Herudover skulle man have alle mand til rådighed.

Manchester United må klare sig uden Paul Pogba og Phil Jones. David de Gea, Juan Mata, Anthony Martial og Donny van de Beek er alle tvivlsomme. 

Manchester City (4-3-3):
Ederson; Cancelo, Dias, Stones, Walker; Gündogan, Rodrigo, Bruyne; Foden, Sterling, Silva

Gabriel Jesus, der scorede to gange mod Wolverhampton onsdag aften, er selvfølgelig også et godt bud på en mand i startopstillingen. Det er Riyad Mahrez, der scorede en enkelt pind i onsdag, formentlig også. Hvis én af de to får plads i startopstillingen, kommer det med al sandsynlighed til at gå ud over Phil Foden og/eller Bernardo Silva. 

Manchester United (4-2-3-1):
Henderson; Shaw, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka; Fred, McTominay; Rashford, Fernandes, James; Cavani

Mason Greenwood og Anthony Martial, hvis han bliver klar, er også udmærkede bud på nogle, der kunne starte i stedet for Daniel James. Hverken Greenwood eller Martial har dog ikke haft deres bedste sæson, alt imens den unge waliser måske så småt er ved at finde formen. Derfor går buddet på James, omend det ikke ville være en overraskelse af dimensioner at se Martials eller Greenwoods navn i stedet.