Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Syv spillerunder inde i den engelske Premier League-sæson er der allerede vendt en del op og ned på det forventede styrkeforhold imellem de formodede topklubber.

Værst af alle er det gået for Chelsea. Mourinho og co. har oplevet en noget nær mareridtsagtig start på sæsonen med kun to sejre i de første syv kampe og en placering i den tunge ende af tabellen på en aktuel 14. plads. De to Manchester-baserede hold, United og City, er derimod kommet godt fra start og indtager de to øverste placeringer i stillingen.

Til trods for Manchester Uniteds øjeblikkelige førsteplads er de ”Røde djævle” ikke favoritter til at vinde Premier League 2015/16. Det anser Danske Spil* derimod rivalerne og bysbørnene fra Manchester City for at være.

- Vi vurderer, at Manchester City har de bedste muligheder for at ende øverst i Premier League-tabellen, når sæsonen slutter til maj, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

- På trods af at Manchester City har tabt de seneste to Premier League-kampe, anser vi stadig Pellegrinis tropper som det bedste hold i Premier League. Vi havde Manchester City som klar næstfavorit til titlen fra sæsonstart, og med Chelseas forfærdelige sæsonstart in mente, har City overtaget favoritværdigheden.

- Manchester City fik derudover en tiltrængt succesoplevelse med en sejr i Champions League i midtugen, og har på papiret den bredeste trup af alle hold i Premier League, hvorfor de bliver vores klare favoritter til at vinde Premier League, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Tror du City løber med hæderen til maj er der odds 1,90. Premier Leagues aktuelle duks Manchester United giver odds 5,50, mens forhåndsfavoritterne fra Chelsea kan spilles til odds 8,50.

Spil med på Premier League hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/england/premier-league

Vinder Premier League 2015/16:

Manchester City                  odds 1,90

Arsenal                              odds 5,00

Manchester United               odds 5,50

Chelsea                              odds 8,50

Liverpool                            odds 50,00

Tottenham                          odds 100.00