"...man taber guld", et slogan tidligere anvendt af Nike, og en ganske passende beskrivelse for den netop overståede udgave af ugekonkurrencen i OddsXpert. Normalt handler mandagens OddsXpert nyhed om den nykronede vinder af konkurrencen, men denne tager vi en anderledes vinkel på det. For bemærkelsesværdigt er det, at ugens "bedste taber" ikke er uvant med titlen. "easy2win" - et navn med selvtillid, der nærmest kalder på nemesis - måtte for tredie (!) gang i år, nøjes med en andenplads i en ugekonkurrence. Hav dog ikke for megen sympati, for det er da også blevet til en enkelt sejr i årets løb. Som bekendt "slår næsten, ingen mand af hesten" og "Wølle" blev da også siddende med flotte 10,65 point for ugen, hvor søndagens kryds på Forum Horsens Stadion mellem AC Horsens og FC Midtjylland var kronen på værket.

For sin sejr belønnes "Wølle" med 500 kr indsat på en Sportingbet konto!

En ny ugekonkurrence er allerede skudt igang, hvor du bl.a. kan tippe på mandagskampen i SAS-ligaen mellem Viborg og OB. Afgiv dit tip her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.