Man. City og Gladbach mødes tirsdag aften i returopgøret i Champions League. Her får du BetXperts optakt med markedets bedste odds til kampen. 

Endnu en uge med Champions League står for døren. I denne artikel får du BetXperts optakt til opgøret Man. City – Gladbach. Vi har fundet markedets bedste odds på kampen. Herudover får du seneste trupnyt og bud på startopstillinger. 

Manchester City vandt det første opgør med 2-0 i Tyskland, hvorfor der venter Gladbach en stor opgave tirsdag aften. Det ligner dermed umiddelbart et stensikkert avancement til kvartfinalerne for Man. City. 

De bedste odds på Manchester City – Gladbach

Herunder finder du de bedste odds på Manchester City – Borussia Münchengladbach. Opgøret spilles tirsdag aften og kan følges på TV3 Sport og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Manchester City 1,25
Uafgjort 6,75
Borussia Münchengladbach 13,50
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,54
Under 2,5 mål 2,57
Over 3,5 mål 2,40
Under 3,5 mål 1,64
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,15
Nej 1,75
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Gabriel Jesus scorer 2,20
Raheem Sterling scorer 2,40
Kevin de Bruyne scorer 3,20
Ilkay Gündogan scorer 2,28
Alassane Pléa scorer 5,75
Marcus Thuram scorer 7,00
Lars Stindl scorer 6,50

OBS: Odds er fra mandag den 15. marts klokken 11.08.

Odds på Man. City - Gladbach hos NordicBet

Oddsene på Man. City – Gladbach viser tydeligt, at hjemmeholdet er store favoritter. Der er da heller ingen tvivl om, at de lyseblå råder over den både klart bedste og dyreste trup. Et 0-2-nederlag på hjemmebane er desuden en forfærdeligt optakt for Gladbach inden dette returopgør. 

Manchester City – cruise control eller fuld damp?

Med en 2-0-sejr fra det første opgør er det svært at grave en tro frem på, at Borussia Münchengladbach kan forhindre Manchester City i at nå kvartfinalerne i dette års Champions League. Det er i hvert fald ikke en tro, du vil opleve i denne optakt. 

Hertil skal englænderne simpelthen være for stærke og i for god form. Inden lokalopgøret hjemme mod Manchester United for tre kampe siden havde ”The Citizens” vundet 15 Premier Leauge-kampe i træk og var ubesejret i 19 kampe i træk i Englands bedste række. 

Talte man alle turneringer med, havde de vundet 21 kampe i træk og var ubesejret i 28 opgør i streg. Alle gode stimer får dog en ende på et tidspunkt, og her blev endestationen altså ærke- og lokalrivalerne fra Manchester United.

City har dog rejst sig efterfølgende med 5-2-sejr hjemme mod Southampton og senest en 3-0-sejr ude mod Fulham. Ergo ser der ikke ud til at være mere slinger i valsen. 

Spørgsmålet til denne kamp må være, om Pep Guardiolas tropper sparer lidt på kræfterne og satser på at gøre en sikker sejr hjem stille og roligt, eller om de vil folde sig helt ud. Der foreligger også den mulighed, at den spanske manager vil spare en stamspiller eller to. 

Det taler umiddelbart for, at de vil slappe lidt af, at de skal møde Everton i en svær udekamp på lørdag. Omvendt taler det lidt for, at man giver fuld gas her, at man fører Premier League meget komfortabelt. Man. City har således hele 14 point ned til Manchester United, som dog har en kamp i baghånden.

Borussia Münchengladbach – alt at vinde, intet at tabe

Der er helt klart sket større overraskelser i moderne fodbold, end det ville være, hvis Gladbach formår at slå Manchester City ud af denne Champions League-sekstendedelsfinale. Når det så er sagt, så er et 0-2-nederlag på hjemmebane en af de ringeste optakter, man kan få til at skulle spille returopgør på selveste Etihad Stadium. 

Ser man på Gladbachs øjeblikkelige form, er der heller ikke megen grund til optimisme. De grønklædte har tabt deres seneste seks kamp, når vi tæller alle turneringer med. I fredags blev det til et 1-3-nederlag ude mod Augsburg. 

Gladbach har alt at vinde og intet at tabe på Etihad tirsdag aften. De er ude af den tyske pokalturnering, og de ligger på en noget nær håbløs 10.-plads i Bundesligaen. Dermed har de reelt kun Champions League tilbage i år, hvor de kan udrette noget. Dette ser dog umådeligt svært ud nu, men de vil uden tvivl give det et skud. 

Man. City – Gladbach: Trupnyt og startopstillinger

Her får du seneste trupnyt og bud på startopstillinger til Man. City – Gladbach. 

Manchester City har tilsyneladende alle mand klar. 

Bud på startopstilling (4-3-3):
Ederson; Zinchenko/Mendy, Laporte, Dias, Walker; Gündogan, Fernandinho, Bruyne; Sterling, Jesus, Mahrez

Det ville heller ikke være nogen stor overraskelse, hvis Phil Foden kan klemme sig ind i startopstillingen. I så fald bliver det nok på bekostning af Raheem Sterling eller Riyad Mahrez. 

Hos Borussia Münchengladbach er der tvivl om følgende to spillere:

Ramy Bensebaini (venstreback – primært fast)
Denis Zakaria (defensiv/central midtbane – fast/reserve)

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Sommer; Wendt, Elvedi, Ginter, Lainer; Neuhaus, Zakaria; Thuram, Stindl, Hofmann; Pléa