Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Kevin Magnussen F1-debuterer officielt for Haas i Australien tidligt søndag morgen, og Danske Spil* har kigget nærmere på Magnussens chancer Down Under.

Ifølge spiludbyderen lander danskeren uden for top ti.

- Første løb er altid svært at forudsige, men kigger man på sidste sæson og testtider osv., så tror vi, det er mest sandsynligt, at Kevin Magnussen lander et sted mellem nummer ti og 15, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Danske Spil* har odds 1,45 på, at han ender i top 15, mens oddset på det modsatte udfald er 2,50, så han falder altså ikke ud af top 15, mener Danske Spil*. Ser man på hans top ti-muligheder giver Danske Spil* odds 3,25 på, at han slutter i top ti – 1,28 på, at han ikke gør.

- Hvis man forudsætter, at alle gennemfører, så er der Mercedes, Ferrari og Red Bull, som alle virker markant stærkere end Haas.

- Vi tror også, at Williams-, McLaren- og Toro Rosso-bilerne er lidt hurtigere end Haas, så det bliver meget svært for Magnussen og Grosjean at komme i pointene. De skal slå Renault-, Sauber- og Force India-bilerne, og så skal de nok håbe, at en håndfuld biler udgår, siger Peter Emmike.

Danske Spil* har også åbnet for spil på Kevin Magnussens sæson som helhed. Her kan man se, at spiludbyderen ser teamduellen mellem Romain Grosjean og Kevin Magnussen som værende helt lige. Oddset på, at Magnussen slutter over Grosjean i den samlede VM-stilling er 1,80 mod 1,90 på fransk sejr i den interne duel.

Tjek alle Danske Spils Kevin Magnussen- og Formel 1-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/motorsport/formel-1/outright