Sponsoreret indhold fra Betsafe

En foreløbig skuffende pointhøst har sat gang i spekulationerne om Kevin Magnussens fremtid i Formel 1. Positive meldinger fra McClaren-lejren og planer om en ændring i Formel 1-reglerne gør dog Betsafe til optimister på danskerens vegne.

Et isoleret kig på Kevin Magnussens placering i Formel 1-klassementet kunne give anledning til rynkede øjenbryn. Danskeren har på 12. pladsen kun formået at skrabe 39 point sammen, hvilket er markant færre end holdkammeraten Jenson Button, der med 72 point ligger nummer syv. En kendsgerning, der har fået flere medier til at spekulere i, at danskeren ikke er at finde i Formel 1 i næste sæson.

Så galt tror oddssætter Thomas Holm hos Betsafe dog ikke, det går. Selskabet giver beskedne odds 1,35 på, at Magnussen fortsat har sit Formel 1-sæde, når starten går til 2015-sæsonen. Og det er der flere grunde til:

"Formel 1 barsler med en regelændring, der vil give store teams som McClaren tre biler i feltet. Sker det, så er det klart, at Magnussens muligheder ser markant bedre ud. Men selv hvis det nuværende format fastholdes, så er vi faktisk optimistiske på Magnussens vegne. Teamet bakker op om ham, og han har kørt fornuftigt, så vi forventer at se ham til start igen i 2015", siger Thomas Holm.

Kevin Magnussen har i weekenden chancen for at forbedre sin stilling i klassementet. Det sker når Formel 1-karavanen lægger vejen forbi Suzuka-banen i Japan.

Kører Kevin Magnussen Formel 1 i 2015?
Ja: odds 1,35

Nej: odds 2,95


Find spillet på Betsafe under Formel 1 - Formel 1 Specials