Sponsoreret indhold fra Betsafe

Det er rygtesæson i Formel 1, og de nyeste gisninger lyder, at Jenson Button stopper sin professionelle karriere. Betsafe vurderer, at det er Kevin Magnussens helt store mulighed for at gøre comeback i motorsportens kongedisciplin, og bookmakeren mener, at chancerne er gode.

Selvom Kevin Magnussen stormede ind på Formel 1-scenen, så var hans hidtil eneste sæson præget af en katastrofal bil hos McLaren. De manglende resultater gjorde, at det britiske team hentede den tidligere verdensmester Fernando Alonso, og den danske motorsports-darling blev degraderet til testkører. Rygterne om et muligt dansk comeback er dogblusset op efter forlydende om, at McLaren-køreren Jenson Button skulle være på vej på pension. Betsafe mener, at Kevin Magnussen har gode chancer for at overtage dette sæde, og bookmakeren betaler blot pengene 1,70 gange igen, hvis sporten igen får dansk islæt fra næste sæson.

"Alt tyder på, at Jenson Button lægger kørehandskerne på hylden, og hvis det sker, så er Kevin Magnussen helt sikkert på blokken af kandidater hos McLaren-chefen Ron Dennis. Kampen om sædet ligner en kappestrid mellem Magnussen og Stoffel Vandoorne, og Vandoorne er en kører, som danskeren gav baghjul, da de begge kørte Formel Renault 3,5 i 2013. Desuden er Magnussen også den eneste af de to, som har erfaring fra motorsportens kongedisciplin, hvilket også taler til danskerens fordel," siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Skulle muligheden glippe hos McLaren mener Betsafe dog ikke, at Magnussen er uden chancer for et Formel 1-sæde i 2016-17.

"Der er stadig mange sæder, som skal forhandles de næste måneder, og der er nok flere team-chefer, som holder øje med udviklingen i sagaen om Kevin Magnussens fremtid. Han har et rigtig godt CV, og han har også været rygtet til både Lotus og det nystartede Haas-team," lyder det fra Thomas Holm.

Får Kevin Magnussen et fast sæde som 1 el. 2 kører for et F1 hold i 2016-17 sæsonen?

Ja 1.70
Nej 2.00

Find spilet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Formel 1