Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Kevin Magnussen hentede point i Singapores GP, og det var anden gang i sæsonen, at danskeren sluttede i top ti. Danske Spil* vurderer, at Renault-køreren får flere VM-point, inden sæsonen er slut.

Efter pointet i Singapores GP søndag er Kevin Magnussen nu oppe på syv VM-point i alt i 2016, efter at han hentede seks point i Rusland tidligere på året. Der resterer stadig seks løb i år, og Danske Spil* vurderer, at Magnussen har gode chancer for at få endnu flere point i den samlede VM-stilling.

Oddsansvarlig hos Danske Spil* Peter Emmike tror, at danskeren markerer sig flot i resten af Formel 1-sæsonen 2016.

- Magnussen kører for sin fremtid i Formel 1, og han viste med pointet i Singapore, at han kan stå for presset fra omverdenen.

- Vi tror, at han laver en stærk sæsonafslutning, og at der venter flere top ti-placeringer til ham i løbet af de sidste måneder af sæsonen, siger Peter Emmike.

Danske Spil* har odds 1,70 på, at Magnussen får endnu to top ti-placeringer i sæsonen. Du kan også fordoble indsatsen, hvis du spiller på Magnussen én gang til vil slutte blandt de ti bedste. Derudover er der også åbnet for pointspil. Hvis du har fidus til, at Magnussens sæsontotal bliver mindst 11 point, gives der odds 1,80 på det spil.

Det næste F1-Grand Prix køres i Malaysia den 2. oktober.

Spil på Magnussens sæson i Formel 1 her: https://danskespil.dk/oddset/motorsport