I aften tørner Madrid-klubberne sammen i det andet kvartfinaleopgør i Champions League. De forsvarende mestre fra Real har det bedste udgangspunkt, men har det skidt mod bysbørnene. Spørgsmålet er så, om hadet til hinanden og atmosfæren får det hele til at koge over? Tror du på, at det går helt amok, så kan du hente odds 2,5 på rødt kort. Vi har taget et lille kig på oddsene og statistikkerne.

Onsdag aften skal de to sidste semifinalister findes, og i Madrid er byens borgere på den anden ende, når byens to store hold tørner sammen i den afgørende kamp i Champions Leagues kvartfinaler.

Med meget på spil er der risiko for en ophedet stemning og mange kort, og de seneste 5 indbyrdes opgør har da også budt på hele 41 kort – heraf dog ingen røde.

Vi har her kigget lidt på statistikkerne i holdenes kampe og hvilke odds bookmakerne tilbyder.

Så mange kort får holdene:

Ingen af holdene er de største kortsamlere i ligaen, men Atletico Madrid har dog indtil nu i Primera Division samlet 98 gule kort og 5 røde kort i deres 32 kort, hvilket giver et snit på 3,22 kort pr. kamp. Real Madrid er blandt de pæne drenge i ligaen, hvor de kun har samlet 74 kort – heraf 3 røde kort, hvilket giver 2,31 kort pr. kamp.

I Champions League har Atletico Madrid dog vist sig fra en lidt mere barsk side, da de her er topscoreren over antal kort med 28 gule og 1 rødt kort i de 9 kampe – et snit på 3,22 kort pr. kamp ligesom i ligasammenhæng.

Real Madrid har ingen fået nær så mange kort, da de ingen røde kort har fået mens det kun er blevet til 14 gule kort i 9 kampe – et snit på 1,56 kort pr. kamp.

I holdenes indbyrdes opgør er det også Atletico Madrid, der trækker de fleste kort, da de i de seneste 10 indbyrdes kampe har fået 45 gule kort (ingen røde), mens Real Madrid har skrabet 34 gule og 1 rødt kort sammen. Dette giver helt 8 kort pr. kamp i snit.

Det mener bookmakerne:

Bookmakerne synes også enige om højt snit af kort, og Bet365* giver fx odds 1,83 for både over og under 7,5 kort i kampen. Nordicbet/Betsafe tilbyder spil på antal gule kort (bemærk røde kort ikke tæller med), hvor de på samme linje giver odds 1,88 for over og 1,84 for under. Rødt kort til odds 2,50 hos Unibet*.

Interessant er det også at kigge på kort til spillerne, og her har vi samlet odds fra licensbookmakerne på udvalgte spillere:

Får spilleren kort?

JaNej
Rødt kort i kampen

2,50

Unibet

1,48

Unibet

Sergio Ramos, Real Madrid 1,90
NordicBet
1,80
NordicBet
Gabi, Atletico Madrid 1,90
NordicBet
1,80
NordicBet
Mario Mandzukic, Atletico Madrid 2,00
NordicBet
1,78
Unibet
Guilherme Siqueira, Atletico Madrid 2,10
NordicBet
1,65
NordicBet
Diego Godin, Atletico Madrid 2,10
NordicBet
1,65
NordicBet
Daniel Carvajal, Real Madrid 2,15
NordicBet
1,62
NordicBet

  

Blandt favoritterne til at få et kort er Sergio Ramos og Diego Godin, der hver især har fået 19 og 15 gule kort i 36 hhv. 42 kampe, og begge spillere er ”topscorere” på deres respektive hold over antal kort.

Af øvrige navne kan nævnes Raul Garcia, der med 15 gule kort har fået lige så mange som Diego Godin, men giver lidt højere odds og Daniel Carvajal, der for Real Madrid har fået 13 gule kort i denne sæson.

Det er også værd at bemærke, at følgende spillere får karantæne, hvis de får endnu et gult kort: Fabio Coentrao, Toni Kroos, Luka Modric (skadet), Gareth Bale (skadet), Christian Ansaldi, Gabi, Jesus Gamez og Fernando Torres.
Dertil skal det bemærkes at alle gule kort annulleres efter runden, hvilket betyder at alle øvrige spillere end ovennævnte kan få et "gratis" gult kort i kampen, hvilket taler for mange kort.

Men hvad siger Betxperts brugere til kampen? Har bookmakerne allerede taget højde for en hårdt spillet kamp i oddsene eller er der stadig værdi nogle steder? Og  er der nogle spillere, hvor oddsene på kort (eller ingen kort) er for høje?