Maj måneds OddsXpert konkurrence har i den grad været præget af nogle mere specielle resultater, og dertil hørende høje odds. Uafgjorte resultater i håndboldkampe og overraskelser i fodbold har gjort at førstepladsen er gledet af hænde for en lang række tippere. På månedens sidste dag var det "Jengz2002" der stod øverst på skamlen med 26,50 point. Lettere forundrende er det dog, at den høje pointhøst er hentet på blot 12 rigtige tip ud af 26 afgivne. Forklaringen skal findes i netop de overraskende resultater, hvor "Jengz2002" spottede begge håndboldkrydser - i begge tilfælde til odds 12,00. Dermed har det resterende af maj blot suppleret med 4,50 point.
Men tilstrækkeligt var det, da Italien på månedens sidste dag måtte nøjes med uafgjort i træningskampen mod Schweiz. Dette havde "Jengz2002" forudset, og da de øvrige deltagere i topstriden faldt på stribe gled han lige netop forbi "kusstez" og "imkri" med hhv. 25,20 og 24,43 point.

For den flotte sejr belønnes "Jengz2002" med førstepræmien på 1.500 DKK, mens "kusstez" og "imkri" løber afsted med hhv. 1.000 DKK og 500 DKK.

I dag, torsdag, starter en ny månedskonkurrence og det skader ikke at være med fra første fløjt. Deltagelse er som gratis og ganske enkel - hver dag kan du på følgende side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet:
http://www.betxpert.com/oddsxpert/

Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...