Månedens Bedste Brugere inden for forum, blogs og brugertips nedlægges (nyt koncept på vej), men først skal vi lige have kåret december-vinderne.

December måneds bedste brugertipper og vinder af gavekort på 1.000 kr blev jokir, og andenpræmien på 300 kr gik til nortgreen. Men vi mangler at få afgjort hvem der skal modtage de øvrige præmier i vores Månedens Bruger-konkurrence: Hvem var bedste forumbruger i december, og hvem var bedste blogger?

Her skal vi bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

En afstemning er sat op på denne side: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-bruger

Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommendes forumindlæg) og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningen løber til fredag d. 9. januar (cirka kl 14:00) - hvorefter vi uddeler præmier til vinderne. Husk: Hver BetXpert-bruger har een og kun een stemme.

Hvem var månedens bedste forumbruger?

Vi har nomineret 5 brugere, der hver især bidrog flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum i december.

Hvem fortjener titlen som den bedste forumbruger i december og det tilhørende gavekort på 1.000 kr (nr 2 får et gavekort på 300 kr)?

Er det Oddsogtips? Eller er det Tytteboevs? Eller The Darkhorse? Eller jokir? Eller nortgreen?

Tjek de nomineredes forumbidrag (hvis du klikker på et af ovenstående links, kommer du til vedkommendes brugerside der bl.a. indeholder en link-liste over de seneste forumindlæg).

Og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-forumbruger

Hvem var månedens bedste blogger?

Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr.

De to nominerede bloggere (og deres blogs) for december:

The Darkhorse

Hvad jeg kigger efter i en potentiel golfvinder

Frank, Brasilien

Fodboldåret 2014

 

Alle blogs kan ses her: http://www.betxpert.com/blogs

Læs og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-blogger

Månedens bedste brugertipper

Den bedste brugertipper i december og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr var jokir der fik et overskud på 5,38 enheder på sine 10 tips.

Nr 2 og dermed vinder af et gavekort på 300 kr blev nortgreen med en overskud på 4,11 enheder på 9 tips.

  

Bemærk. at man kan sms-abonnere på brugertips. Det gør man (når man er logget ind på BetXpert) ved at klikke på SMS-logoet øverst på forsiden; klik derefter på "Mine abonnementer" og på "Brugertips, abonnementer - oversigt" og scroll dig frem til den eller de brugere du ønsker at føje til. Derefter modtager du en sms, når de udlægger nye tips.

Hvis du altså har sms-klip på din konto; det får du ved at klikke på "Køb flere SMS klip" på sms-siden og følge anvisningerne: http://betxpert.com/sms