Sponsoreret indhold fra NordicBet

Den nye Superliga-sæson er åbnet ekstremt målrigt - og sådan fortsætter det, lyder forudsigelsen fra bookmakeren NordicBet, der tror på den største målfest i hele 11 år.

Det har været særdeles underholdende at følge starten på denne sæsons Superliga, hvor sprudlende angrebsfodbold og et hav at chancer har givet masser af mål. Igen i weekenden blev der scoret 17 mål, hvilket bringer det samlede snit op på hele 2,86 mål pr. kamp efter de første fem spillerunder. En skærende kontrast til sidste sæson, der var historisk kedelig med sølle 2,41 mål pr. kamp.

Allerede før sæsonen forventede bookmakeren NordicBet en målrig Superliga som følge af den nye struktur, hvor kun et enkelt hold rykker ned. Målfesten i de første kampe har dog overgået alle forventninger, så bookmakeren tror nu på, at vi kommer til at opleve den mest målrige sæson siden 2004/05. Det kræver et målsnit over 2,83, hvilket kan spilles til odds 1,80 hos NordicBet*

"Med den nye struktur er risikoen for nedrykning halveret for de forventede midter- og bundhold. De kan derfor spille meget mere frit, hvilket er med til at skabe mere levende kampe med mange mål. Samtidig har de forventede tophold som FC København og Brøndby lagt spillestilen om og går nu langt mere offensivt til værks," fortæller NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og uddyber:

"De gode baner har selvfølgelig også spillet ind, lige som de to oprykkere har spillet meget mere offensivt end forventet. Specielt AGF har været underholdende med hele 17 mål i fem kampe. I den sidste del af sæsonen kan der blive en del hold, der ikke har det store at spille for, hvilket kan presse målsnittet yderligere op."

Hvad bliver målsnittet pr. kamp i Superligaen 2015/16?
Over 2,83: 1,80
Under 2,83: 1,90

Find NordicBets odds på www.NordicBet.dk under Fodbold - Danmark - Sæsonspil