I denne optakt til Ludogorets – FC Midtjylland finder du odds og trupnyt. Vinder FCM er de videre i Europa League. Uafgjort eller tab vil betyde en tur ned i Conference League.

Resultaterne har været svingende, mens præstationerne omvendt har været rimelig stabilt gode for FC Midtjylland i dette års Europa League. Nu gælder det sidste gruppekamp, hvor de har egen skæbne i egne hænder. De er dog ikke selv herrer over, om de skal vinde gruppen eller bliver toer, men de kan sikre sig avancement i turneringen ved at tage de tre point. Mere om det senere. 

Nederst i denne optakt til Ludogorets – FCM finder du seneste trupnyt samt bud på startopstillinger. Først tager vi et kig på de bedste odds. 

Få et 500-kroners risikofrit spil til de europæiske turneringer hos Mr Green*

  • Gå til MrGreen.dk og opret en konto 
  • Tilmeld dig kampagnen "Et 500 kr. risikofrit spil til 6. runde af CL, EL & UECL!"
  • Indbetal præcis 100, 200, 300, 400 eller 500 kroner, og spil dem i ét spil på en/flere kamp(e) fra Champions League, Europa League og/eller Conference League - det skal være ét spil, enten et singlespil eller én multikupon
  • Husk, at spillet skal være dit første bet hos Mr Green* - laver du andre spil inden, kan du ikke kvalificere dig til dette tilbud
  • Du får hele indsatsen retur, hvis du taber på dit bet
  • Du bestemmer selv dit væddemål på kampen(ene) - det skal bare være spil udelukkende fra de tre europæiske turneringer, der spilles her i midtugen
  • Der er ingen omsætningskrav på en eventuel gevinst

Hent tilbud hos Mr Green

Odds på Ludogorets – FCM

BetXpert har samlet de bedste odds på Ludogorets – FCM. Europa League-opgøret kan du følge på torsdag på TV 2 SPORT eller via streamingtjenesten TV 2 Play med abonnementet Favorit + Sport. 

Odds på Ludogorets - FCM (1X2) Højeste odds Bookmaker
Ludogorets 5,20
Uafgjort 4,20
FC Midtjylland 1,70
Odds på Ludogorets - FCM (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
Ludogorets (+1 Asian handicap) 1,77
FC Midtjylland (-1 Asian handicap) 2,29
Odds på Ludogorets - FCM (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,90
Under 2,5 mål 2,03
Odds på Ludogorets - FCM (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,85
Nej 2,05
Odds på Ludogorets - FCM (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
Pieros Sotiriou scorer 3,95
Elvis Manu scorer 5,75
Kiril Despodov scorer 5,00
Júnior Brumado scorer 2,45
Pione Sisto scorer 3,65
Evander scorer 3,25
Gustav Isaksen scorer 3,40
Paulinho scorer 11,00
Erik Sviatchenko scorer 7,00

OBS: Odds på Ludogorets – FCM er fra onsdag den 8. december klokken 10.53. 

Odds på Ludogorets – FC Midtjylland hos bet365

FC Midtjylland skal bruge en sejr, og heldigvis mener bookmakerne da også, at de er forholdsvis klare favoritter. Bedste odds på hjemmeholdet er således 5,20 hos Danske Spil*, mens du får odds 1,70 på FC Midtjylland hos tipwin*. Bedste betaling for krydset er 4,20 hos ComeOn*

Læs eventuelt BetXperts Europa League optakt

Ludogorets – spiller kun for æren

Ludogorets har haft en skidt Europa League-kampagne. De lagde ellers fint fra land ved at få 1-1 mod FC Midtjylland på MCH Arena. Godt nok var det halvt tyveri, at bulgarerne fik et point med hjem fra Danmark, men det var ikke desto mindre et godkendt resultat for dem. 

De har dog slet ikke kunnet følge op på den fine start. Ludogorets har nemlig tabt alle fire kampe siden da, og derfor har de ikke andet end æren at spille for i dette opgør. 

Hjemmekampene mod Røde Stjerne og Braga blev begge tabt med 0-1. Det er umiddelbart godt nyt for FC Midtjylland, at Ludogorets end ikke har formået at score på hjemmebane endnu. Læg hertil, at de grønklædtes mål i Herning hører til i tilfældighedernes kategori. 

Omvendt suveræne er Ludogorets til gengæld i den hjemlige liga. Her fører de med ni point ned til CSKA Sofia på 2.-pladsen. Ni ud af de seneste ti kampe er vundet, og i weekenden gik det ud over Lokomotiv Sofia, som blev besejret med 4-2 på udebane. 

Ludogorets vil nok gerne slutte godt af på hjemmebane, men spørgsmålet er, om de kan hamle op mod et FC Midtjylland-mandskab, som har alt at spille for. Mere om det i linjerne om ”Ulvene”. 

Er du ny kunde hos en bookmaker, kan du som regel altid få en velkomstbonus. Se eventuelt BetXperts oversigt over bookmaker bonusser

FC Midtjylland – kun sejren tæller

Resultaterne har hakket lidt for FC Midtjylland her i Europa Leagues Gruppe F. 1-1 hjemme mod Ludogorets og Røde Stjerne er ikke godt nok, når man kigger på præstationerne og spilovertaget. Her skulle FCM som minimum have haft fire point ud af anstrengelserne, og seks point ikke ville slet ikke have været ufortjent. Derfor er det yderst skuffende med blot to point.

Et nederlag på udebane mod Braga er ingen skam. Det kunne have sket for selv Premier League-hold. Og det er sjovt nok heller ingen skam at tage til Beograd og slå Røde Stjerne med 1-0. Inden det opgør havde serberne ikke tabt på hjemmebane i to år. Rigtig flot resultat af FCM, også selvom hjemmeholdet fik smidt en mand ud. 

Senest blev det til en 3-2-sejr hjemme mod Braga. Det så ellers ud til, at midtjyderne måtte nøjes med 2-2, da Galeno meget flot drejede læderet op i det fjerne målhjørne efter 84 minutter. Et sent straffespark, der blev omsat til mål af Evander, gjorde dog, at Bo Henriksen og kompagni alligevel kunne lade den helt store jubel bryde løs. 

De tre point mod Braga betyder, at FCM nu har skæbnen i egne hænder. Sådan da. De kan ikke selv bestemme, om de skal vinde gruppen eller bliver nummer to, men de kan helt selv afgøre, om de skal i top-2; vind denne kamp, og top-2 er sikret. Uafgjort eller nederlag vil uanset hvad betyde, at FCM skal spille Conference League efter jul. 

Men tilbage til top-2-snakken. For at vinde gruppen skal opgøret Braga – Røde Stjerne ende uafgjort. Vinder ét af holdene, kan FC Midtjylland tæve Ludogorets nok så meget, og det vil ikke hjælpe noget. Det vil uanset hvad ”kun” blive til en 2.-plads. En sejr vil dog uanset hvad altid lune godt i koefficientregnskabet - både i FCM's eget, men så sandelig også i den samlede danske koefficient. 

I de hjemlige turneringer er Bo Henriksens mandskab lidt nede i en lille bølgedal, men fik senest lidt oprejsning, da de vandt med 2-0 ude over Brøndby i pokalturneringen. De seneste tre Superliga-kampe har imidlertid kun bragt ét sølle point med sig. Med sejren ude over Brøndby i pokalturneringen er der dog håb for FCM-lejren om, at de igen er tilbage på rette spor. Det var i fald en noget nær optimal optakt til mødet mod Ludogorets.  

Ludogorets – FC Midtjylland: trupnyt

Her i optakten til Ludogorets – FC Midtjylland får du naturligvis også seneste trupnyt. Vi lægger som altid ud med hjemmeholdets situation. 

Ludogorets
Bulgarerne må undvære Anton Nedyalkov (venstre back – anfører – har været ude længe), Higinio Marín (angriber) og Wanderson (venstre wing – har været ude længe).

Bud på Ludogorets’ startopstilling (4-3-3):
Padt; Cicinho, Verdon, Terziev, Ikoko; Cauly, Show, Gonçalves; Sotiriou, Despodov, Yankov 

FC Midtjylland
Bo Henriksen må klare sig uden den faste midtbanespiller Raphael Onyedika, som afsoner karantæne. Herudover må midtjyderne se bort fra rekordindkøbet Marrony, som er rejst hjem til Brasilien for at være sammen med sin familie.

Bud på FC Midtjyllands startopstilling (3-4-3):
Lössl; Juninho, Sviatchenko, Dalsgaard; Paulinho, Evander, Charles/Lys-Cajuste, J. Andersson; Sisto, Brumado, Isaksen