Lothar Matthäus vil hver weekend i denne sæson komme med tips til den tyske Bundesliga her hos Unibet*! I denne runde spilles der topbrag på Weserstadion i Bremen mellem Werder og Bayern München. Matthäus står klar med fiduser til det samt tre andre opgør!

Den tidligere tyske landsholdsspiller og nu cheftræner hos det østrigske tophold Salzburg, Lothar Matthäus, serverer i denne sæson friske Bundesliga tips til dig hver weekend! Her får du Matthäus' kommentarer og tips til følgende af weekendens kampe i Bundesligaen:

Werder Bremen - Bayern München 2-2
Mit hjerte slår for FC Bayern. Stemningen hos begge hold er god, efter deres succesoplevelser i Champions League. Hjemmebanestatistikken taler sit entydige sprog til fordel for Werder, men Bayern har vist, at de spiller rigtig godt, når de er under pres.

Alemannia Aachen – Energie Cottbus 2-1
Begge er oprykkere i denne sæson og har indtil nu overgået alle forventninger. Aachen er stadig i topform og truppen fyldt af eufori. De vil være spilbestemmende og henter endnu en hjemmesejr her.

Hertha BSC Berlin - Borussia Mönchengladbach 3-1
Selvom jeg ikke er nogen fan af statistikker, taler Mönchengladbachs nederlag på udebane for sig selv. Holdet har endnu deres første sejr på fremmed græs til gode i denne sæson. Og de får ikke held til at vende dette på udebane mod Hertha Berlin.

Bayer Leverkusen - Hamburger SV 2-0
Egentlig taler meget for, at HSV omsider får held til at vende skuden. Men lige præcis mod en modstander som Leverkusen, får Hamburg ikke held med at tanke selvtillid.

Se det aktuelle spiludvalg på Bundesligaen hos Unibet*.