I fredags udsendte BetXpert et nyhedsbrev som indeholdt et link med et specielt tilbud, sat i stand af NFLXpert og Betandwin. Tilbuddet, som var en speciel Super Bowl bonus, fortalte at alle - såvel aktive som nye - kunder hos Betandwin kunne få 50% bonus på deres næste indsætning af penge på deres Betandwin konto.

Desværre var der undervejs sket misforståelser mellem parterne, og det var således kun NYE kunder der kunne få bonus ved anvendelse af linket i nyhedsbrevet.

I mandags bad vi om en tilbagemelding fra alle de af vores nyhedsbrev-modtagere, der som aktive Betandwin-kunder havde benyttet sig af tilbuddet. Hermed kunne vi råde bod på misforståelsen og holde alle de der (i god tro) havde benyttet sig af tilbuddet skadesfri.

I dag er fristen for tilbagemeldinger udløbet, og vi kan glæde med at fortælle, at alle de der inden fristens udløb har givet tilbagemelding til os, indenfor det næste døgn vil få den ventede bonus ind på deres Betandwin spillekonto.

BetXpert, NFLXpert og Betandwin beklager både forsinkelsen af bonus, samt den store forvirring der har hersket omkring dette tilbud, og sandsynligvis afholdt andre fra at benytte sig af tilbuddet.

Vi håber at den beklagelige situation nu er løst med Betandwin's godtgørelse af bonus til de ramte, og alle parter forsikrer at lignende tilbud i fremtiden vil fremstå klokkeklare og lige til at gå til. Og at alle misforståelser vil være ryddet af vejen inden publicering!