Fodbolden ruller i det meste af Europa denne lørdag, og vi har spilforslag ude de fleste steder. Vi giver dig et overblik!

Der bliver spillet bold hele dagen, og vi har en stor vifte af tips ude - især fra det britiske. Vi giver dig her et udsnit af de bedste spil.

Kl. 13.30: Her mødes Cardiff og Brighton i en kamp, der faktisk transmitteres i dansk TV. Højtflyvende Brighton har gjort det fantastisk i denne sæson, men de får det ikke nødvendigvis let i Wales. Derfor tror Estasdisticas på en lige kamp til et flot odds.

Kl. 15.00: Det stærke og stabile hjemmehold Novara tager denne eftermiddag imod Ternana, der med statistikken 3-1-9 på udebane ikke er for stabile, når de er væk hjemmefra. Derfor satser vores italienske ekspert, Mark Blucerchiato, på en hjemmesejr.

Kl. 15.30: Hjemmestærke Hertha Berlin tager imod Wolfsburg, der ikke er for gode på udebane og har en hård CL-kamp i benene fra midtugen. Jens Bøye ser fidus i at kigge berlinernes vej. 

Kl. 16.00: Las Palmas tager imod Barcelona, der moser al modstand for tiden. Bliver øboerne ydmyget på hjemmebane, eller kan de byde op til dans? Frank Pilantra ser frem mod kampen i denne optakt.

Kl. 16.00: Cambridge United tager i eftermiddag imod York City, og her har Søren Jonasson gravet et lille dynamitodds frem. Læs mere om spillet her.

Kl. 20.00: Der trilles også bold i den franske Ligue 1, og her mødes Angers og og Montpellier. Hjemmeholdet mangler en hel række stamspillere, og derfor bør der være idé i at spille Montpelliers vej.

Kl. 20.45: Inter havde en fed sæsonstart og lå længe øverst i tabellen. Den tid er dog ovre, og nu skal de ud i en must win-kamp mod nedrykningstruede Sampdoria. Hjemmeholdet har dog flere stamspillere i karantæne. Frank Pilantra klæder dig på til kampen.