Sponsoreret indhold fra Betsafe

Efter gårsdagens katastrofale EP-valg for Venstre, tror spilleselskabet Betsafe på, at Lars Løkke Rasmussen forlader partiets formandspost inden næste folketingsvalg. 

Kinderne er formentlig stadig røde hos Venstre, efter at partiet ved EP-valget fik en syngende lussing af vælgerne. Mellem linjerne får Løkkes bilagssag skylden for vælgerflugten. Ovenpå valgresultatet var formanden da også hurtig til at indkalde medlemmerne til ekstraordinært
hovedbestyrelsesmøde, så partiet kan komme tilbage på rette kurs.

Hvorvidt det lykkes, og om det bliver med Lars Løkke Rasmussen som rormand, er dog tvivlsomt. Sådan lyder vurderingen i hvert fald hos Betsafe, der giver pengene to gange igen, hvis Løkke fortsat er Venste-formand, når danskerne senest i 2015 skal til folketingsvalg. Modsat er der odds 1,75 at hente på, at han ikke længere beklæder formandsposten.

"De fleste eksperter peger på, at Løkke nu synger på sidste vers. Han må tage en stor del af vælgerlussingen på sin kappe. Samtidig kan hans personlige troværdighed ikke bære flere ridser i lakken. De vurderinger deler vi, og hvis man koger vores odds ind til benet, så handler det
dybest set om, hvor sandsynligt det er, at der vælter flere skeletter ud af Løkkes skab inden et kommende valg. Det mener vi er overvejende sandsynligt", siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Det næste folketingsvalg skal have fundet sted senest 15. september
2015.

Er Lars Løkke Rasmussen formand for Venstre ved næste folketingsvalg? 
JA 2,00
NEJ 1,75

Find spillet på Betsafe.dk> under Forretning og Politik - Dansk Politik