Søndag aften klokken 21.00 er der Madrid-derby på Bernabéu, hvor Real får besøg af bysbørnene fra Atlético. BetXpert guider dig her til, hvordan du kan få et gratis livestream til Real Madrid - Atletico Madrid.

Søndag den 12. december mødes Real Madrid og Atlético Madrid i El Derbi Madrileño. I denne artikel kan du se, hvordan du kan livestreame Real Madrid - Atletico gratis. 

Det er ved at være længe siden, at Atletico senest slog Real Madrid i en betydende kamp. Vi skal tilbage til 2018 og den europæiske Super Cup for at finde seneste sejr til Simeones mandskab. Dengang sejrede Atlético Madrid med 4-2 efter forlænget spilletid, efter det i ordinær spilletid stod 2-2. 

Seneste møde mellem de to rivaler i marts endte 1-1. Her scorede Luis Suárez til 1-0 efter 15 minutters spil, og den føring holdt næsten hele vejen hjem. Karim Benzema udlignede i det 88. minut, og der blev ikke scoret yderligere. 


Real Madrid er stukket af i toppen af La Liga, hvor de efter 16 spillerunder ligger nummer et med 39 point. De har otte point ned til Sevilla, der dog har spillet en kamp færre. Atlético ligger nummer fire og har ti point op, men ligesom Sevilla har de også en kamp i hånden. 

Læs herunder, hvordan du nemt, hurtigt og gratis kan livestreame Real Madrid - Atletico gratis. 

Livestream Real Madrid - Atletico hos bet365

Hvis du er på udkig efter et godt og gratis livestream til Real Madrid - Atletico, er det heldigvis nemt at finde. Der er nemlig flere bookmakere, der viser El Derbi Madrileño mellem Real Madrid og Atlético og de øvrige La Liga-kampe. Har du eksempelvis en konto hos bet365, kan du gratis livestreame Real Madrid - Atletico på søndag. Eneste krav er, at du har penge på kontoen, og det er nok at have bare én øre stående. 

Hvis du ikke længere ser flow-tv, hvor kampen vises på TV 2 Sport X, eller du ikke har adgang til kampen via TV 2 Play, så kan du måske have interesse i at se storkampen gratis og lovligt hos en bookmaker. 

Sådan livestreamer du Real Madrid - Atletico

Hvis ikke du allerede har en konto hos bet365, er det meget nemt at få en. Du går blot til bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne, der bliver vist på din skærm.

Det tager få minutter, og så kan du være klar til gratis livestream af Real Madrid - Atletico. Hvis du allerede har en bettingkonto, er processen endnu lettere, og du er dermed allerede sikret at kunne stream Real Madrid - Atletico søndag klokken 21.00. 

Som nævnt skal du have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af streamingtjenesten hos bet365. Minimumskravet for indbetalinger ligger på 50 kroner. Her skal det nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med, men du skal som nævnt have minimum én øre stående for at kunne livestreame El Clasico hos bet365.

Nedenfor følger en kort guide til, hvordan du livestreamer Real Madrid - Barcelona gratis. 

  • Gå til bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" søndag den 24. oktober klokken 16.15
  • Find kampen Real Madrid - Atlético Madrid under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er dit El Derbi Madrileño live stream klar
  • Sæt dig godt til rette og se derbyet live gratis

Du kan også se direkte billeder fra andre ligaer end den spanske. Fx har bet365 også rettigheder til at vise fodbold fra blandt andre den italienske Serie A, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig. 

Det er blandt andet også muligt at se livestreams fra tennisturneringer, NBA og store håndboldkampe hos bet365. 

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, men minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet. 

Efter oprettelse er du sikret gode og lovlige livestreams. Ikke blot til Madrid-derbyet, men også til et væld af andre kampe og ligaer. Og så længe du har penge stående på din bettingkonto, er du sikret muligheden for at se livestreams fremadrettet. Som nævnt tidligere er det tilstrækkeligt at have bare én øre stående for at kunne se Real - Atletico søndag aften. 

Odds på Real Madrid - Atletico

Herunder kan du se udvalgte odds på derbyet mellem Real Madrid og Atletico Madrid, der sparkes i gang søndag klokken 21.00. Hvor kan man se Real Madrid - Atletico, tænker du måske så. Det kan du som nævnt både via livestream hos en bookmaker, men du kan også se El Derbi Madrileno på TV 2 Sport X eller TV 2 Play.  

Odds på Real - Atletico (1X2) Højeste odds Bookmaker
Real Madrid 2,18
Uafgjort 3,66
Real Madrid 3,70
Odds på El Derbi Madrileño (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,10
Under 2,5 mål 1,94
Over 3,5 mål 3,50
Under 3,5 mål 1,35
Odds på Real Madrid - Atletico (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,80
Nej 2,10

Odds på Real Madrid - Atletico er fra fredag den 10. december klokken 10.51.

Se Real - Atletico live stream på mobil eller tablet

Når du skal livestreame søndagens El Derbi Madrileño, kan du ikke blot gøre det fra din computer, men også fra enten din mobil eller tablet, skulle du have sidstnævnte. Det er en stor fordel, hvis du fx befinder dig i en bil, bus, tog eller andet under søndagens storkamp. Herfra kan du se El Derbi Madrileno direkte på din mobil eller tablet, mens du er på farten, og dermed kan du se alle 90 minutter, såfremt du selvfølgelig har strøm og data nok på dine enheder.

Du har også mulighed for at se Real - Atletico i fuld skærm på din mobil, hvilket gør oplevelsen en del bedre. Hos bet365 kan du både se Real - Atletico Madrid via browser eller via bet365's egen app. Det styrer du helt selv efter behov. Som nævnt er det dog et krav, at du har penge på din bettingkonto, men én øre er altså nok. 

Her kan du se kampen i fjernsynet

Hvis du har et flow-tv-abonnement og har adgang til TV 2 SPORT X, kan du se kampen her ved at tænde for fjernsynet klokken 21.00 søndag aften. Som førnævnt er det også muligt at se kampen på TV 2 Play med det rette abonnement Favorit + Sport

Livestream PSG - Monaco gratis hos bet365 og Unibet

Det er ikke kun El Derbi Madrileño, du kan se gratis i weekenden. Søndag aften et kvarter før kickoff i Madrid, er der også et meget interessant opgør i Paris, hvor PSG får besøg af Monaco. Hvis du vil have et gratis livestream til PSG - Monaco, er dette også muligt hos både bet365 og Unibet.

Proceduren er fuldstændig den samme som beskrevet længere oppe.