Onsdag aften klokken 21.00 mødes PSG og Nice på Parc des Princes. BetXpert guider dig her til, hvordan du kan livestreame PSG - Nice gratis.

PSG tager onsdag aften imod Kasper Dolbergs Nice i den bedste franske række. Lionel Messi scorede sit første ligamål for PSG i forrige uge, og i weekendens kamp ude mod St. Etienne lavede argentineren hele tre assists. Før kampen mod St. Etienne havde Messi ikke lavet en eneste assist i Ligue 1. 


Der er som nævnt kampstart klokken 21.00 onsdag aften på Parc des Princes. PSG vandt i weekenden med 3-1 ude mod St. Etienne, og de fører suverænt Ligue 1 med hele 12 point ned til Rennes på 2.-pladsen. Onsdagens gæster fra Nice ligger på en flot 3.-plads efter 15 spillerunder.

Livestream PSG - Nice hos Bet365*

For at du kan livestreame PSG - Nice gratis hos bet365*, kræver det først og fremmest, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede har en konto hos dem, er det naturligvis gratis og nemt at oprette en.

Du klikker bare på den grønne knap herunder og følger herefter de simple instrukser for kontooprettelse. Det tager under fem minutter, hvis du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Du skal derudover være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.


For at du kan livestream PSG - Nice gratis hos en bookmaker, er det et krav, at du har penge på din konto, men det er nok at have bare én øre stående på kontoen, og så har du adgang til direkte billeder fra PSG - Nice helt lovligt.

Det betyder samtidig, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling, og hos bet365* er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner.

Find livestreamet til PSG - Nice
Du finder livestreamet til Ligue 1-kampen mellem PSG og Nice ved at trykke dig ind på kampen, som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Frankrig" --> "Ligue 1". Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang onsdag aften klokken 21.00. 

Det er med andre ord meget nemt at se PSG - Nice live, hvis du har en konto hos bet365*

Er du ny kunde hos bet365*, tilbydes du også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Odds på PSG - Nice

Nedenfor kan du finde de bedste odds på PSG - Nice. Ligue 1 på dansk tv er ikke en mulighed lige nu, da ingen har rettighederne herhjemme på nuværende tidspunkt, men som nævnt flere gange herover, så kan du livestreame PSG - Nice gratis. 

Odds på PSG - Nice (1X2) Højeste odds Bookmaker
PSG 1,45
Uafgjort 5,45
Nice 7,70
Over/under-odds på PSG - Nice Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,53
Under 2,5 mål 2,70
Begge hold scorer-odds til PSG - Nice Højeste odds Bookmaker
Ja 1,74
Nej 2,20

Odds på PSG - Nice er senest opdateret torsdag den 29. november klokken 14.48.

Spil på PSG - Nice hos Onsidebetting