Fredag aften klokken 21.00 mødes PSG og Angers på Parc des Princes. BetXpert guider dig her til, hvordan du kan livestreame PSG - Angers gratis.

PSG tager fredag aften imod Angers i den bedste franske række. Lionel Messi har endnu ikke scoret i Ligue 1, men han scorede et fremragende mål i Champions League-kampen mod Manchester City i slutningen af september, og PSG har kun spillet en kamp siden det opgør. Du kan ikke se Messi, Mbappé, Neymar og de andre stjerner i aktion fredag aften på en dansk tv-kanal, men du kan til gengæld livestream PSG - Angers gratis hos fx bet365*.


Der er som nævnt kampstart klokken 21.00 fredag på Parc des Princes. PSG tabte i sidste spillerunde for første gang i sæsonen, da Rennes besejrede dem med 2-0. PSG fører dog stadig Ligue 1 med seks point ned til Lens på 2.-pladsen. Fredagens gæster fra Angers ligger på en flot 4.-plads efter ni spillerunder.

Livestream PSG - Angers hos Bet365*

For at du kan livestreame PSG - Angers gratis hos bet365*, kræver det først og fremmest, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede har en konto hos dem, er det naturligvis gratis og nemt at oprette en.

Du klikker bare på den grønne knap herunder og følger herefter de simple instrukser for kontooprettelse. Det tager under fem minutter, hvis du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Du skal derudover være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.


For at du kan livestream PSG - Angers gratis hos en bookmaker, er det et krav, at du har penge på din konto, men det er nok at have bare én øre stående på kontoen, og så har du adgang til direkte billeder fra PSG - Angers helt lovligt.

Det betyder samtidig, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling, og hos bet365* er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner.

Find livestreamet til PSG - Angers
Du finder livestreamet til Ligue 1-kampen mellem PSG og Angers ved at trykke dig ind på kampen, som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Frankrig" --> "Ligue 1". Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang fredag aften klokken 21.00. 

Det er med andre ord meget nemt at se PSG - Angers live, hvis du har en konto hos bet365*

Er du ny kunde hos bet365*, tilbydes du også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Odds på PSG - Angers

Nedenfor kan du finde de bedste odds på PSG - Angers. Ligue 1 på dansk tv er ikke en mulighed lige nu, da ingen har rettighederne herhjemme på nuværende tidspunkt, men som nævnt flere gange herover, så kan du livestreame PSG - Angers gratis. 

Odds på PSG - Angers (1X2) Højeste odds Bookmaker
PSG 1,33
Uafgjort 5,75
Lyon 9,50
Over/under-odds på PSG - Angers Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,54
Under 2,5 mål 2,60
Begge hold scorer-odds til PSG - Angers Højeste odds Bookmaker
Ja 1,95
Nej 2,10

Odds på PSG - Angers er senest opdateret torsdag den 14. oktober klokken 09.56.

Spil på PSG - Angers hos Onsidebetting