Du kan følge Danmark i søndagens afgørende EM-kamp. Du kan her se bookmakernes odds og få guide til gratis livestream af det store brag.

Danmark er på guldkurs med den flyvende Mathias Gidsel i hopla og rutinerede Mikkel Hansen til at styre det danske spil og tempo.

Skal det blive til guldmedaljer ved EM i Tyskland?

Foto: STIAN LYSBERG SOLUM / NTB / AFP

Livestream Danmark ved EM hos Bet365 

Livestream Danmark gratis hos Bet365

Hvis du gerne vil have et gratis livestream til Danmarks EM-kampe, er Bet365 din hjemmebane. Her kan du helt gratis streame alle kampe live fra EM 2024 i håndbold.

Det kræver blot, at du har penge på din bet365-konto. Bet365 tager ikke nogle af disse penge, når du streamer kampe. Det er blot et krav, at du har penge stående på din konto for at kunne benytte deres gratis live streams.

Sådan livestreamer du Danmarks kampe

Hvis ikke du allerede har en konto hos Bet365, er det meget nemt at registrere sig. Du går blot til Bet365s hjemmeside, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne. Det tager under fem minutter. 

Nu er du meget tæt på at kunne streame Danmark - Norge samt alle de andre kampe fra EM 2024 i håndbold. Man skal som sagt have penge stående på sin konto for at kunne benytte sig af streamingtjenesten. Minimumsbeløbet for indbetalinger er 50 kroner.

Når du har oprettet en konto og lavet en indbetaling, er det blot at finde den kamp, du ønsker at streame. Det gør du på helt samme måde, som hvis du skulle finde odds til kampen; dette enten via "Liveodds"-menuen eller menuen ude til venstre, hvor du finder de forskellige sportsgrene. 

Når du har fundet kampen, klikker du blot på play-symbolet. 

Danmark livestream hos Unibet

Proceduren for at livestreame EM 2024 i håndbold er den samme hos Unibet.

Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne. Minimumsbeløbet for indbetalinger er 40 kroner hos Unibet. 

Efter oprettelsen er du sikret gode og lovlige live streams. Ikke blot til Danmarks kampe, men også til en myriade af andre kampe og ligaer.

Og så længe du har penge på kontoen, er du sikret rettigheden til at se livestreams.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg se livestream af Danmark - Norge?
Du kan se Danmark mod Norge med gratis livestream hos Bet365 og Unibet.

Hvor kan jeg se Danmark - Norge på TV?
Du kan se alle Danmarks kampe ved EM 2024 på TV 2. De viser også alle de andre kampe fra slutrunden på TV 2 Play og TV 2 SPORT.