Der er lagt op til topspændende Madrid-derby på Estadio Santiago Bernabéu, hvor Atlético kommer på besøg hos rivalerne Real Madrid. BetXpert guider dig her til, hvordan du kan få et gratis livestream til Real Madrid - Atletico Madrid.

Der er lokalbrag lørdag den 25. februar, når Real Madrid og Atlético Madrid mødes i endnu et topspændende El Derbi Madrileño. I denne artikel kan du se, hvordan du kan livestream Real Madrid - Atlético Madrid gratis. 

Der er garanti for spænding og underholdning, når disse to Madrid-klubber brager sammen. Særligt fokus vil der være på den danseglade brasilianer Vinicius Jr., der har voldt Atlético-forsvaret store problemer i de seneste indbyrdes opgør.  

Læs herunder, hvordan du nemt, hurtigt og gratis kan livestreame Real Madrids opgør mod Atlético Madrid gratis. 

Livestream Real Madrid - Atlético Madrid hos Bet365

Hvis du er på udkig efter et godt og gratis livestream til La Liga-braget mellem Real Madrid og Atletico Madrid, er det heldigvis nemt at finde.

Der er nemlig flere bookmakere, der viser El Derbi Madrileño mellem Atlético Madrid og Real Madrid - og i øvrigt også de andre La Liga-kampe. Har du eksempelvis en konto hos Bet365, kan du gratis livestreame Real Madrid - Atlético Madrid. Eneste krav er, at du har penge på kontoen, og det er nok at have bare én øre stående.

Sådan livestreamer du Real Madrid - Atlético Madrid

Hvis ikke du allerede har en konto hos bet365, er det nemt at få en. Du går blot til bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne, der bliver vist på din skærm.

Det tager få minutter, og så kan du være klar til gratis livestream af Real Madrid - Atlético Madrid. Hvis du allerede har en bettingkonto, er processen endnu lettere, og du er dermed allerede sikret at kunne streame de spanske storkampe.

Som nævnt skal du have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af streamingtjenesten hos Bet365. Minimumskravet for indbetalinger ligger på 50 kroner.

Her skal det nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med, men du skal som nævnt have minimum én øre stående for at kunne livestreame El Clasico hos Bet365.

Guide til Real Madrid - Atlético Madrid livestream:

  • Gå til Bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" lørdag den 25. februar klokken 18.30
  • Find kampen Real Madrid - Atlético Madrid under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er dit El Derbi Madrileño live stream klar

Du kan også se direkte billeder fra andre ligaer end den spanske. F.eks har Bet365 også rettigheder til at vise fodboldstreams fra blandt andre den italienske Serie A, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig. 

Det er derudover også muligt at se livestreams fra alle de største tennisturneringer, du kan følge med i NBA, NFL og de store håndboldkampe i Champions League.

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Se Real Madrid - Atletico Madrid hos Unibet

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, men minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet. 

Efter oprettelse er du sikret gode og lovlige livestreams. Ikke blot til Madrid-derbyet, men også til et væld af andre kampe og ligaer. Og så længe du har penge stående på din bettingkonto, er du sikret muligheden for at se livestreams fremadrettet.

Livestream Real Madrid-Atlético Madrid hos Unibet

Odds på Real Madrid - Atletico Madrid

Herunder kan du se bookmakernes bedste odds på Real Madrid - Atlético Madrid. La Liga-opgøret har kickoff lørdag den 25. februar kl 18:30.
Du kan se odds, statistik og nyheder om kampen i vores MatchCenter.

Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Se Real Madrid - Atlético Madrid live stream på mobil

Når du skal livestreame El Derbi Madrileño, kan du ikke blot gøre det fra din computer, men også fra enten din mobil. Det er en fordel, hvis du fx befinder dig i en bil, bus, tog eller andet under storkampen.

Herfra kan du se El Derbi Madrileno direkte på din mobil eller tablet, mens du er på farten, og dermed kan du se alle 90 minutter.

Du har også mulighed for at se Real Madrid - Atlético Madrid i fuld skærm på din mobil, hvilket gør oplevelsen bedre.

Hos Bet365 kan du både se Real Madrid - Atlético Madrid via browser eller via Bet365's egen app.

Se odds, statistik og den aktuelle stilling i La Liga 22/23

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvornår afvikles Real Madrid - Atletico Madrid?
Real Madrid tager imod Atletico Madrid i La Liga-braget lørdag den 25. februar kl 18:30 på Santiago Bernabeu.

🔎Hvor finder jeg livestreams til Real Madrid - Atletico Madrid?
Hos spiludbyderne Bet365 og Unibet kan du se Real Madrid - Atletico Madrid. Du finder også masser af liveodds på opgøret hos Bet365 og Unibet.

🔎Hvem er favorit i Real Madrid - Atletico Madrid?
Bookmakerne har Real Madrid som favoritter til at snuppe sejren. Du finder alle de bedste odds for opgøret her i vores MatchCenter