NordicBet * har de seneste par år haft odds på kampe fra de lavere serierækker – det har vi naturligvis igen i den nye sæson.

Som noget helt nyt har vi nu også LiveScore fra Danmarksserien, videre over de tre Kvalirækker til de regionale rækker som Københavnsserien, Sjællandsserien, Fynsserien samt de to Jyllandsserier. Noget helt unikt som intet andet spilselskab vil kunne tilbyde dig i den nye sæson. Det vil glæde både dig som har spillet på seriekampen, men i lige så høj grad dig som bare vil holde sig ajour med stillinger og mål, når dit lokale fodboldhold spiller.

NordicBet * forventer tiltaget vil øge interessen for lokalfodbolden. Vi har som mål at tilbyde LiveScore fra ovennævnte ti serierækker, men vi har brug for hjælp fra én tilknyttet LiveScore operatør i hver af klubberne. Er det dig vi leder efter?

Du er måske tilhænger af klubben, holdleder, tilknyttet alt-mulig-mand, speaker til klubbens hjemmekampe, webmaster, formand eller en person der altid ser din klubs hjemmekampe. Og fremdeles har nogle få minutter til rådighed før opstart, under og efter kampen, så du kan sende os en SMS for hver scoring i din hjemmeklubs kampe.

Vi kan love du vil blive grebet af det og vi har naturligvis et honorar til dig for hver kamp. Du er tilknyttet os mindst en halvsæson og du kan tjene lommepenge til sommerferien. Samlet honorar udbetales efter sæsonen og du får således titel af LiveScore operatør for NordicBet * .

Skriv et par ord om dig selv, hvorfor du vil sende SMS-service for os og hvilken klub du vil repræsentere fra de ovennævnte serier. Husk at medsende din mailadresse samt telefonnummer.

Send en mail til TEAM NORDICBET *livescore@nordicbet*.com

Vi venter på dig!