Søndag står den på top- og rivalopgør i Premier League, når Manchester United gæster Liverpool og Anfield. BetXpert bringer her de bedste odds på topkampen. 

Det er noget tid siden, at rivalopgøret mellem Liverpool og Manchester United har været en kamp mellem nummer 1 og 2 i Premier League, men det er tilfældet søndag, når de to hold går på banen til et af de største rivalopgør i fodboldverdenen. 


For bare en måned siden havde de færreste nok regnet med, at Manchester United her en måned senere ville toppe Premier League-tabellen. På det tidspunkt lå de nummer 8 i rækken med en målscore på 19-17. Målscoren lyder nu på 34-24, men det mest bemærkelsesværdige er, at Manchester United ikke har tabt i Premier League siden den 1. november, hvor Arsenal sejrede med 1-0 på Old Trafford. 

Nu ligger Manchester United så nummer et i Premier League, hvilket de ikke har gjort, siden Sir Alex Ferguson var manager. 

Få VAR-forsikring på alle dine målscorerspil i Premier League 

  • Gå til Mr Greens hjemmeside og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Spil minimum 100 kroner på målscorerspil i Premier League-kampene
  • Hvis din spillers mål annulleres af VAR, udbetales din gevinst stadig
  • Du kan benytte tilbudet én gang per Premier League-kamp
  • Den maksimale gevinst, der udbetales på VAR-forsikring, er 1.000 kroner

Spil på målscorerspil hos Mr Green

Få et 100-kroners freebet på kampen hos Onside Betting*

  • Gå til Onsidebetting.dk og log ind/opret konto
  • Spil minimum 100 kroner på Liverpool - United før kampstart til minimum odds 1,20
  • Få et freebet på 100 kroner til samme kamp
  • Kampagnen gælder for alle spillere med bopæl i Danmark

Hent tilbud hos Onside Betting

Liverpool - Manchester United: Odds på kampen

Herunder finder du de bedste odds på søndagens storkamp i Premier League mellem Liverpool og Manchester United. Der er kampstart klokken 17.30 på Anfield, og du kan se kampen direkte på Xee og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Liverpool 2,02
Uafgjort 3,95
Manchester United 3,75
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,71
Under 2,5 mål 2,26
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,64
Nej 2,35
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah scorer 2,23
Sadio Mané scorer 2,80
Bruno Fernandes scorer 3,10
Edinson Cavani scorer 3,25
Marcus Rashford scorer 3,80
Roberto Firmino scorer 4,00
Paul Pogba scorer 8,20
Georginio Wijnaldum scorer 9,50

Odds er senest tjekket fredag den 15. januar klokken 10.15. 

Spil på Liverpool - United hos Onsidebetting

Bookmakerne har størst tiltro til de forsvarende mestre fra Liverpool i kampen, og de vandt da også seneste møde de to klubber imellem. Den kamp fandt også sted i midten af januar sidste år, og dengang vandt Liverpool 2-0 på mål af Virgil van Dijk og Mohamed Salah. Førstnævnte må Liverpool undvære, da han er ude med en alvorlig knæskade - en skade han pådrog sig i Merseyside-derbyet i oktober, da Everton-keeper Jordan Pickford lavede en alt for voldsom tackling på hollænderen. 

Efter Liverpool og United mødtes i Premier League i januar sidste år, var der hele 30 point mellem de to hold. Liverpool havde på det tidspunkt ikke tabt i Premier League endnu. Det havde Manchester United til gengæld. Deres statistik lød efter nederlaget på Anfield på ni sejre, syv uafgjorte og syv nederlag og en placering som nummer fem i rækken. Siden da gik det meget bedre for United, der sluttede som nummer tre i tabellen. Efter nederlaget mod Liverpool tabte de også den efterfølgende kamp hjemme mod Burnley, men det skulle så også vise sig at blive det sidste nederlag i Premier League-sæsonen 19/20 for Solskjærs mandskab. 

I sidste weekend stod den på FA Cup-fodbold i England, og her vandt begge klubber deres respektive kampe. Liverpool vandt 4-1 ude mod Aston Villa, mens Manchester United vandt med beskedne 1-0 hjemme mod Premier League-nedrykkerne fra Watford.

I næste FA Cup-runde skal Manchester United og Liverpool også op mod hinanden, og det opgør spilles på Old Trafford den 24. januar - altså bare en uge efter deres Premier League-kamp mod hinanden. 

I midtugen var Manchester United i aktion, og her var de en tur i Burnley. United fik en 1-0-sejr med hjem på en fremragende flugter af Paul Pogba, der spillede en stor kamp. Franskmanden ramte bolden perfekt, omend det var en smule heldigt, at den gik i mål. 

Liverpool spillede ikke i midtugen, så de kan måske have en lille fordel i søndagens kamp, da de har haft længere tid at restituere i. Jürgen Klopps tropper har kun vundet to Premier League-kampe, siden de den 9. december spillede uafgjort i Herning mod FC Midtjylland. Siden da har Liverpool spillet seks Premier League-kampe, hvor tre er endt uafgjort, en er tabt og to som nævnt er vundet. Senest tabte de 1-0 ude mod Southampton, hvor den tidligere Liverpool-spiller Danny Ings blev matchvinder med sit mål efter bare to minutters spil.  

Selvom Manchester United umiddelbart er bedre kørende end Liverpool i øjeblikket, har de ikke vundet over rivalerne siden marts 2018. Siden dengang har United og Liverpool mødt hinanden fem gange. 

Bud på startopstillinger

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Williams, Fabinho, Robertson - Henderson, Thiago, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané 

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - Rashford, Bruno Fernandes, Pogba - Martial 

Ovenstående bud på startformationer er fra WhoScored

Som allerede nævnt må Liverpool undvære profilen Virgil van Dijk. Derudover er også Joe Gomez, Kostas Tsimikas og Diogo Jota ude med skader, mens Joël Matip og Naby Keïta er tvivlsomme til kampen mod United. 

Manchester United må undvære Marcos Rojo og Phil Jones, der begge er ude med skader og har været det længe. Derudover er Anthony Martial og Victor Lindelöf tvivlsomme. 

United bedst indbyrdes

Liverpool og Manchester United har spillet mod hinanden masser af gange. Det er opgør nummer 205, der venter søndag på Anfield, og Manchester United har sejret 80 gange mod ærkerivalerne. Liverpool har vundet 67 gange over Manchester United, og 57 gange er det endt uafgjort. Hvad angår antallet af trofæer har Liverpool et enkelt mere i skabet. 45 titler har Liverpool, mens Manchester United har 44. 

Til gengæld har United vundet det engelske mesterskab én gang mere end Liverpool. Da United senest vandt mesterskabet i 2013 i Fergusons sidste sæson, var det mesterskab nummer 20 i klubbens historie. Da Liverpool i sidste sæson vandt mesterskabet efter 30 års mesterskabstørke, var det titel nummer 19 i den bedste engelske række for The Reds.

Historisk set er det da også Englands to største klubber, der tørner sammen på søndag, men det er længe siden, at de begge to var tophold samtidig. Vi skal tilbage til 2008/2009-sæsonen for at finde seneste sæson, hvor de to hold sluttede i top-2 i tabellen.

Selvom de to hold nu ligger 1 og 2 igen, er sæsonen naturligvis stadig lang, og United har kun seks point ned til Tottenham på 6.-pladsen, så det er stadig for tidligt at snakke om en reel guldduel mellem de to store rivaler.